October 29, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

39 thoughts on “Bila Heliza Kecewa Dengan Bro

    1. he…23x kamu mewakili ija ke nie ieqa..??

      if ija, bro xpernah curang.. tetap setia dengan dia.. even satu lagu dia pun bro xlayan

    1. sekali sekala nana… entry nie dah lama karang…

      sekali malam nie bro tak tidur kot samapi esok… so publishkn je la…

      sekadar penghibur malam nie

    1. eh tak tidur lagi ek cikgu :)

      boleh pergi ke page Heliza… entah kat status hari ahad kot bro komen

  1. cinta? bagaikan pelangi setelah guruh dan hujan turun.. ia nya akan muncul setelah kau ketakutan oleh guruh dan kesejukan oleh hujan.. cinta dunia.. bagaikan pelangi yang muncul seketika.. hilang bila telah sampai masanya…

    1. demand kena high gak…

      nk cari skandal, biar la yang berbaloi2… if kantoi ke ape ke, masih xrugi pe2 huhuu

    1. kalau bro yang bercinta, sure tak tidur, dok teman dia g konsert ke mane2 ke

      tengah memenuhi kouta je sekarang nie

    1. memang nak dia baca.. bro ade e tulis di wall facebook dia..

      siapa la bro nie kan, so dari penulisan ini bro nk miliki hati dia…

    2. Yup… dari dulu lagi bro minat kat dia…

      tue pasal klu rajin selak2 pasti terjumpa muka dia dalam blog ini

    1. alamak.. malunye ija bace entry ini…

      bro ade komen cam nie kat fb ija.. tapi rasanya ija xsedar.. tue yg bro masukan dalam blog ini.. moga abadi di sini

Leave a Reply to lylaROCKprincess Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *