October 21, 2021

Heliza Ajak Couple?


Tiba-tiba Heliza ajak couple.. anda rasa berbaloi ke tidak?

Jawapan Bro Framestone:

Dari ajak couple.. baik ajak kahwin… baru rase berbaloi-baloi [cam wat iklan celcom pula]

Tetapi bro rasa bro xlayak untuk dia. Siapalah bro nie kan. Kerje pun xde dah :(

Bro minat kat mata dia, senyuman dia, kecomelan dia.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “Heliza Ajak Couple?

  1. jangan la camtu bro! Dia dah mintak baik2 dah tu.. Ape lagi, dah ade can dah tu.. Walaupun bro xde keje, bro mesti berusaha! Sadiq support bro! terima!

    1. bukan die yg mintak.. application kat facebook yg nyatakan begitu…

      klu la betul.. bro pun xnk nolak.. dari dulu lagi dah minat beno dengan die he…23x

      doakan bro dapat kerje dalam masa terdekat nie.. seksa tertibe xde kerje time dah 2tahun berkerjaya he..23x

  2. Takpe bro.
    walupun stadium Bukit Jalil tengah baik pulih, stadium Shah Alam masih ada (kapasiti lagi besar)

    Ps: mana tau lepas ni ajak kawin pulak

    1. he…23x bro xmampu nk wat kat tempat besar2 tue…

      karang ade kes, bakar kerusi, bakar mercun or berlaku rusuhan sebab perkahwinan bro nnt

    1. oh senang la kalau cam tue…

      erm leh ke he…23x adakah dia sebaik cam syurga cinta.. :)

    1. sekali sekala la…

      try pakai application kat facebook.. tengok hasil kuar cam nie…

      sape xnk kan he…23x

    1. couple tunang nie banyak dugaannya…

      alang-alang baik layan dugaan time kahwin… time tue dah halal n memang dah dia dah jdi taggjawab bro

Leave a Reply to Yiedpozi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *