October 26, 2020

Dengan Bapa Sedara Pun Jadi Ek..!! (Update)

Berita malam tadi,

Seorang pengadil bola sepak Wilayah Persekutuan di tangkap khalwat malam tadi oleh JAWI (Jabatan Agama Islam Wilayah).

Yang mengaibkan,

Beliau ditangkap bersama dengan anak sedara beliau.

Ops, apa kes nie…. Tak kan dengan anak sedara sendiri kot. Ada otak fikirlah kan..

Karang jadi satu kes, kalau adik beradik sendiri dok nikmati anak “xberdara” sendiri. Mahu xharu. Xpasal-pasal jadi keluarga 69 [cam cite P Ramlee]

update :-

Helah terpaksa bermalam dengan bapa saudara kononnya untuk menghadiri temuduga di ibu negara tidak berjaya apabila pihak Jabatan Agama Islam Wilayah (Jawi) menemui seluar dan pakaian dalam pasangan terbabit yang disembunyikan di bawah selimut di sebuah hotel bajet

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

14 thoughts on “Dengan Bapa Sedara Pun Jadi Ek..!! (Update)

    1. memang dah terbalik dah nie….

      tgk xde pun kisah selanjutnya pasla isu nie kat mane2.. ke nk close terus nie kan he..23x

Leave a Reply to suri Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *