November 30, 2020

Hilang Berjejak di Uniten

Pagi ini,
Bro akan berada di Residence Hotel, Bangi
Sehingga esok….. Harap maklum

p/s- Harap ada la budak blogger Uniten boleh ketemu…tp..!! semestinya tak leh berjanji apa2

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

17 thoughts on “Hilang Berjejak di Uniten

  1. bersama siapa ?

    bro g dgn mbe bro n sorg pegawai tue..coz yg len sume dah ade sane.. tp time meetg bro kuar..mls nk layan muke dato’… coz dulu bro ade krisis dgn dato’ so malas nk bertekak lg…

  2. PULK..
    nk ketemu budak blogger
    kekekekek

    xleh ek ketemu blogger… ade je bloger uniten yg sellau lepak blog bro…tue yg ajak berjumpa

  3. ala bro….
    asal klu bro dtg resident pooh kompem xdak???
    bro mmg xnk jumpa pooh ker?
    oke fine~
    ahakz

    nak buat cam mne pooh…sabo la ek…mybe len kali ek kite ketemu huhuhuu

  4. bro.. weekend ni pun me pi bangi.. dah dekat ngan uniten tu.. huhu..

    oh ade kat bangi gak ek weekend nie… maaf la xcontact ke ape.. bz sgt kat sini..lgpun xde transport nk kuar mne2

  5. cayalah bro..hotel best tuh..
    yang Uniten blogger naper bro ? sori tanya..bro uniten gak ke dulu ?
    Hotel tu Unimap Perlis selalu gak diorang gi kalo ada seminar kat sana..eh…

    bro bukan budak uniten pun… saje je nk berjumpe blogger uniten coz hotel itu berada dalam kawasan kampus uniten.. (jgn tnye knpe.. g tanye TNB awat buat hotel kat situ)

    ramai yg wat kursus n seminar kat sane.. cam kami dah tempah hotel tue untuk sepanjang tahun nie…. berapa juta habis bayr kat dorg je…

  6. xde mende nak komen…sekadar nak tinggalkan jejak n sedikit pesan..bro..g mane2 pun..jgn nakal2..

    ish nazz nie… dtg blog bro sempat wat iklan jgn nakal2 ek.. nk nakal dgn sape nazz oiii…sume pangkat dato’ nenek mak2 org je

Leave a Reply to pinat Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *