You are here
Home > Posts tagged "Shopping"

Kirim Pakai Air Liur

Memang fitrah manusia ke, kalau nak kirim suruh kawan-kawan belikan just pakai air liur terutama yang nak pergi melancong ke oversea.Tak kan tak terlintas nak dahulukan duit sendiri? Mana la tahu kot-kot kawan tue short bajet dekat sana, dan ada ramai pula yang order guna air liur juga sama macam

Shopping Bawa Baby Dalam Troli

Aktiviti hujung minggu semestinya keluar shopping bersama keluarga.Lokasi tidak lain dan tidak bukan - Jusco AEON Anggung, Rawang. Ini je yang dekat dengan rumah dan selesa untuk shopping bersama keluarga. 19279

Duit Keluar Lagi Banyak Dari Duit Masuk

Zaman sekarang ini.Lagi kuat kita mencari duit, lagi banyak sebenarnya duit yang keluar dari masuk.Ada orang, gaji RM1,000 pun dah cukup untuk sara hidup.Ada yang gaji RM2,00 dah cukup untuk sara hidup berdua dengan pasangan hidup.Ada yang gaji RM3-4000, dah cukup untuk sara hidup keluarga dengan anak yang makin membesar.Bagaimana

Top