You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata

Forum Patriotik & Jalur Gemilang di Mines Exhibition Centre Pada 21 April 2018

Jalur Gemilang

Sejauh mana anda sayangkan negara sendiri, yakni Malaysia?Setiap tahun melaungkan Merdeka! Merdeka! Merdeka! Tetapi merdekakah kita?Adakah kita rela tanah air kita dijajah lagi? Atau membenarkan ianya tergadai ditangan mereka yang tidak bertanggungjawab?Jangan jadikan fahaman politik, warna kulit, agama & bangsa memecah belahkan perpaduan kita semua. Tanam Sifat Patriotik Dalam Diri Anda!! Kita

Tanda Hubungan Suami Isteri Terkena Gangguan Sihir Atau Jin

Lord Voldemort Sihir

Kadangkala sesuatu perkahwinan itu tidak seindah seperti mana yang kita bayangkan / idamkan. Ada yang baru kahwin, dah bercerai berai.Lebih haru, si isteri baru je bunting pelamin dah diceraikan. Dah bercerai, baru tahu si isteri tengah mengandung.Ada banyak punca, sesuatu perhubungan yang dijalinkan atas dasar cinta diikatkan dengan ikatan perkahwinan

Dikelilingi Oleh Rakan Positif, Buat Kita Jadi Lebih Positif Dalam Hidup

Kawan Bisnes Kita Suka

Seronok bila dapat luangkan lebih masa bersama kawan-kawan, keluarga mahupun rakan searena. Tak kisah mereka muda, mentah atau baru nak mulakan hidup. Janji bila dikelilingi oleh rakan yang postif, buat kita jadi lebih positifRamai tanya, kenapa Bro suka lepak dengan mereka yang lebih muda. Simple je jawapannya. Baru terasa diri

Filem penyiasatan bersiri dari Korea Detective K di Astro tvN Movies

Detective K

Baru perasan selama ini, pakej langanan Astro ada disertakan channel baru yakni tvN Movies di saluran 435 Astro yang menyajikan filem-filem dari Korea.Antaranya Train to Busan, A Violent Prosecutor, The Age of Shadows, Inside Men dan Operation Chromite.Jika ikutkan, Bro bukan seorang yang meminati rancangan Korea tapi ada beberapa yang

[Tazkirah] Rezeki Setiap Orang Aturan Tuhan, Jangan Sesekali Persoalkan

Kunci Kepada Pintu Rezeki

Rezeki kita tidak sama, kawan.Banyak, sikit, lambat, cepat, semuanya aturan Tuhan. Kita semua punya bahagian. Jangan persoalkan.Nampak beberapa post rakan-rakan difacebook yang seperti mempertikaikan rezeki orang lain.Kita perlu ingat, rezeki tak semestinya datang dalam bentuk wang ringit. Adakalanya ia datang dalam bentuk zuriat, kesihatan mahupun kehadiran orang yang tersayang.Mungkin hari

Buat Pinjaman Bank (Personal Loan) Untuk Berkahwin, Bukannya Pilihan Bijak

Mas Kahwin Bro Framestone Iera Kan

Perkahwinan menjadikan satu hubungan 2 hati menjadi satu secara halal.Bagaimanapun selangkah ke alam perkahwinan bukan sahaja melibatkan 'dugaan bertunang' bahkan melibatkan duit lebih-lebih lagi bila ianya tidak mencukupi dan majlis pula makin dekat.Apa solusi anda bila hadapi keadaan seperti ini?Mesti korang tak nak majlis dipostpone nanti akan memalukan kedua-dua pihak.

Nu-Caffe Andunan 100% Biji Kopi Arabica Bersama Pati Tongkat Ali

Nu-Caffe 100% biji kopi Arabica Bersama Pati Tongkat Ali

Khamis malam Jumaat, Walaupun agak lewat Bro masih lagi berjaga sambil menikmati secawan Kopi Premium Nu-Caffe.Sedikit demi sedikit Bro hirup, ditemani cahaya laptop.Aromanya menyusuk hidung membangkitkan citarasa yang tinggi bagi peminat kopi Arabica (100% biji kopi Arabica) yang diadun bersama pati Tongkat Ali bermutu tinggi. 26539

Top