You are here
Home > Author: Bro Framestone (Page 601)

Oh..!! Abang Sukie

Assalamualaikum wbt & salam petang Selasa.Maaf coz lambat menceritakan perkara yang berlaku didalam buku sejarah form 5 Bro.Last week bo terlibat untuk farewell party salah seorang ofismate bro yang baru selesai menjalani praktical di tempat bro.Ala budak Thailand yang pernah bro perkatakan di entry bro sebelum nie. Pejam celik dah

BroFramestone @ Shah Alam

Assalamualaikum wbt & salam hujung mingguBro sekarang on d way ke Shah Alam. Area section 18. Ada sesiapa yang berada di kawasan berhampiran x?Tapi xleh janji leh jumpa atau tidak.Bro balik hari je. Bukan jauh pun Shah Alam dengan Perak.

Siakap 3 Rasa

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera.Malam ini, bro akan menjamah siakap 3 rasa Si Dia Bro yang masak. Dah lama xrasa masakan Si Dia Bro.[Minggu nie, Si Dia Bro stay rumah bro].1418

Tahniah Buat Calon STPM 2009

Tahniah buat semua calon-calon STPM 2009Dengan ucapan, perjalanan anda masih jauh lagi... Jangan berpuas hati dengan result anda sekarang, masih banyak yang perlu anda kejar dalam kehidupan ini. 1406

Single, Mingle, Triangle

Single, Mingle or Triangle [cinta 3 segi]Perbualan antara 2 sahabat yang berlainan gender Bro :- Saya single 3Dia :- Saya single lagi 3 bulan p/s- betul-betul perbualan nakal antara 2 sahabat yang memang nakal.[buat yang x faham statement ini, sila baca sampai habis ek]1395

Siapa Kekah Bidan Sepiah

Lama bro tak tempek muka sendiri di blog ini. Sekali sekala xpe kan. [tolong jangan copy or muat turun gambar bro & g bawak jumpa bomoh, kat mak bapak boleh he..23x] Preview Siapa Kekah Bidan Sepiah.Bidan Sepiah, bukan sebarang bidan, bukan bidan terjun tetapi bidan berilmu.Berilmu beliau tetap jugak kecundang.Dikekah bukan sebarangan

Top