You are here
Home > Author: Bro Framestone (Page 601)

Bro Kena Saman

Assalamualaikum wbt & Salam Jangan MenyamanBro semalam disaman. Bukan saman malu mahupun saman politikPanasnya rasa hati ini, tak pernah di saman, tau2 je dah disaman. Maybe salah bro kan. Nak wat cam mana, selamat tak kne masuk mahkamah or masuk paper he..23x (xde maknaya) Ops ini bukan saman kerna berblog ek

The End of Shin Chan

Maaf entry kali ini, agak berkabung sikitBenda ini dah hampir sebulan, tetapi bro nk juga bagitahu kepada rakan2 sekalianTerutama kepada mereka yang membesar bertemankan Shin Chan sebagai penghibur hati. Mungkin anda semua sudah melupai cerita ini yang masih bermain di NTV7 setiap Sabtu. Usui Yoshito (Pencipta & Pelukis Crayon Shin Chan

Ex-GirlFriend BestFriend ForEver

Assalamualaikum wbt & salam Open House buat semua rakan2Sedar xsedar kita sudah berada di pertengahan Bulan Syawal. Cepatnya masa berlalu. Sedar xsedar, minggu depan PMR (betul ke...kalau salah sila perbetulkan bro ek)He...23x semalam entah apa mimpi bro terbaca salah satu blog teman seUniversiti bro. Tertarik dengan tajuk Dah Jd Ex-Bf

Miss Peanut Mr Bean

Entry khas atas permintaan CikPeanut (Dia tahu bro tengah xde idea merapu rapan dari semalm sampai ke hari nie.. Sebab tue xde entry terbaru)B4 merapu sejauh2nya la kan... Bro nak bertanyaApa bezanya Bean & Peanut ek.. Ada sesiapa boleh terangkan pada bro x.. (Sebenarnya tahu cuma saja nak bukak topik

Firasat @ Gerak Hati

Assalamualaikum wbt & Salam SyawalMaaf di atas entry semalam (mengenai lelaki hensem) yang ajak kelakar serius mengenai isu yang agak melucah sedikit.Hope xde la yang label bro agak tuuuuttt la ek.Banyak komen menyatakan penting ke ke"besar"an tue. Ada yang tidak berani menyatakan. Ada yang malu2 rimau. Itu cuma sekadar sampingan

Top