You are here
Home > Author: Bro Framestone

Adik Bongsu Akhirnya Tamatkan Zaman Bujang

AlhamdulillahDengan ini kesemua adik-beradik yakni anak kepada Haji Mohammad Nor & Hajjah Omaya telah memiliki pasangan hidup masing-masing.Adik paling bongsu kami sah menjadi suami kepada gadis pilihan hatinya.Diam-diam je dia bercinta ek, tau-tau dah nak kahwin.Sorang di selatan, sorang lagi sikit lagi nak sampai utara. BerPJJ la hampa noh...!! (PJJ

Tip & Panduan Pengurusan Pemasangan Unifi Di Rumah Baru

Alhamdulillah, urusan pemasangan Unifi berjalan lancar sejak berpindah & jadi warga Puncak Alam.Sekarang sudah boleh online lelaju dekat sini.Jika sebelum ini (sewaktu duduk rumah lama), berjambang nak tunggu bila unifi akan masuk area sana. Rasanya dari tahun 2012 dah dengar dorang cakap Unifi akan masuk area sana.Yang ada pun unifi

3 Variasi ASUS ZenBook Pro 15 Dengan Fungsi ScreenPad

Asus ZenBook Pro 15

Baru-baru ini Bro berkesempatan untuk menghadiri majlis pelancaran model terbaru ASUS ZenBook Pro 15 yang hadir dalam 3 variasi yang boleh anda dapati dari harga RM5,999 hingga ke RM10,999ASUS  ZenBook Pro 15 merupakan laptop bersistem operasi Windows 10 buat golongan profesional yang gemar melakukan pelbagai kerja (multi-tasking) dalam satu-satu masa.Salah

Hijrah Menjadi Warga Bandar Puncak Alam

Warga Puncak Alam

Alhamdulillah, secara rasminya kami sekeluarga sudah bertukar status menjadi warga Puncak Alam.Rasa tenang je duduk sini, cuba menjauhi aura negatif dan meningkatkan aura positif dalam diri.Dalam tempoh 2 bulan, banyak perubahan positif berlaku pada kami sekeluarga.Untuk mengekalkan aura tersebut.Kami cuba keluar dari zon selesa & letak cabaran baru sebagai motivasi

6 Pemenang Jersi Bertandatangan Messi, Neymar Dan Hazard Dari Yoodo

Jersi Bola Tandatangan Messi, Neymar dan Hazard

Korang ingat lagi tak peraduan yang diadakan oleh Yoodo sempena kempen Yoodo Bola buat para pelanggan Yoodo?Pemenang telah diumumkan melalui Facebook Live, seminggu selepas Perancis menjulang trofi Piala Dunia 2018.Maka diatas ini, merupakan 3 orang pemenang dari 6 pemenang bertuah yang memenangi enam jersi bola sepak yang ditandatangani oleh Messi, Neymar, dan

Peraduan “Justea Happy 61st Merdeka”, 20x Samsung J7 Pro Untuk Dimenangi

Peraduan Justea Happy Merdeka 61st

Pejam celik, pejam celik.. Kita sudah memasuki bulan Ogos, yakni Bulan Kemerdekaan. Cepat betul masa berlalu.Maka sempena Bulan Kemerdekaan ini, Bro nak ajak korang semua sertai Peraduan “Justea Happy 61st Merdeka” dimana terdapat pelbagai hadiah menarik untuk korang menangi.Peraduan ini berlangsung dari 30 Julai ~ 30 September 2018 (Alamak, dah

Pra-Tempahan OPPO F9 Dibuka Pada Harga RM1,399

OPPO telah melancarkan produk terbaru F9 di Malaysia yang menjadi tanda titik permulaan baru dalam perjalanan transformatif OPPO.Sebagai generasi keenam siri OPPO F, ia telah dinaiktaraf kepada fungsi swafoto hebat yang terkenal, pengecasan pantas, dwi kamera belakang dan penampilan peranti OPPO F9 yang tersendiri ini.Berdasarkan Android 8.1, OPPO membawa Sistem

Top