You are here
Home > Iklan > Peraduan “Justea Happy 61st Merdeka”, 20x Samsung J7 Pro Untuk Dimenangi

Peraduan “Justea Happy 61st Merdeka”, 20x Samsung J7 Pro Untuk Dimenangi

Peraduan Justea Happy Merdeka 61st

Pejam celik, pejam celik.. Kita sudah memasuki bulan Ogos, yakni Bulan Kemerdekaan. Cepat betul masa berlalu.

Maka sempena Bulan Kemerdekaan ini, Bro nak ajak korang semua sertai Peraduan “Justea Happy 61st Merdeka” dimana terdapat pelbagai hadiah menarik untuk korang menangi.

Peraduan ini berlangsung dari 30 Julai ~ 30 September 2018 (Alamak, dah start rupanya. Tapi tak terlambat untuk korang sertai).

Panduan Sertai Peraduan Justea

Macam mana nak sertai?

Mudah sahaja (Kalau mudah tapi korang tak sertai, rugi besar namanya). Korang hanya perlu :-

  1. Beli produk minuman Justea dalam satu resit (satu resit untuk satu penyertaan).
  2. Muat turun aplikasi ‘POP Media’ ke telefon pintar anda (Android / iOS).
  3. Melalui aplikasi ini, imbas mana-mana paket minuman Justea untuk mengaktifkan bingkai foto Justea.
  4. Ambil gambar anda yang menarik bersama bingkai tersebut
  5. Whatsapp gambar tersebut beserta nama penuh, No. MyKad dan gambar resit sebagai bukti pembelian ke 017 664 9927

Peringatan : Gambar hendaklah menunjukkan dengan jelas nama kedai, tarikh, nombor Resit Rasmi, kuantiti dan nilai pembelian Produk Justea. Resit Rasmi yang berlipat tidak akan diterima.

Hadiah Yeo’s Justea Mereka Contest

Hadiah Utama Samsung Galaxy J7 Pro

Korang mesti tertanya-tanya apa hadiahnya bukan? Hadiah utamanya merupakan telefon pintar Samsung J7 Pro untuk 20 orang pemenang. Eh biar betul untuk 20 orang pemenang.

Yup untuk 20 orang pemenang.

Kalau tiap-tiap minggu korang join, mana tahu anda antara yang bertuah untuk memenangi Samsung J7 Pro ini.

Lebih banyak korang sertai, lebih tinggi peluang korang untuk menang (Tapi satu resit hanya sah untuk satu penyertaan je tau). Siap ada hadiah mingguan lagi.

  • Hadiah Utama : Samsung J7 Pro x20 pemenang
  • Hadiah Mingguan : 2 Tiket Wayang GSC x20 pemenang mingguan

So, apa tunggu lagi. Jom beli mana-mana produk minumum Justea (jangan lupa dapatkan resit) dan sertai peraduan ini.

Bro sudah sertainya. Korang bila lagi nak sertai?

Mana tahu minum Justea selalu boleh memang telefon pintar ataupun dapat tengok movie FREEEEEEE…!!!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh ‘like’ FB Yeo’s Malaysia

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

2 thoughts on “Peraduan “Justea Happy 61st Merdeka”, 20x Samsung J7 Pro Untuk Dimenangi

Leave a Reply

Top