You are here
Home > Iklan > Telefon Pintar Harga Bajet Vivo Y69 Dilancarkan Di Malaysia

Telefon Pintar Harga Bajet Vivo Y69 Dilancarkan Di Malaysia

vivo Y69
Vivo memperkenalkan telefon pintar mampu milik terbaru mereka yakni Vivo Y69 untuk pasaran Malaysia dijual mulai 13 Oktober 2017.

vivo Y69 didatangkan dengan paparan skrin sesentuh HD IPS LCD 5.5-inchi dengan resolusi 720 x 1280 pixel.

Dikuasakan oleh cip pemprosesan 1.5GHz octa-core MediaTek MT6570 dengan 3GB RAM dan kapasisi storan dalaman 32GB dan boleh ditambah sehingga 256GB menggunakan kad microSD.


Kamere utamanya didatangkan dengan 13-megapixel manakala kamera hadapannya 16-megapixel untuk mendapatkan gambar selfie lebih jelas. Menyokong sistem operasi Android 7.0 dengan kapasiti bateri 3000mAh.

Beratnya pula 162.80 gram dengan ukuran 154.60 x 75.70 x 7.70.

vivo Y69 didatangkan dengan 2 pilihan warna, yakni hitam dan emas. Ia boleh didapati di kedai konsep vivo pada harga RM999.

Klik DI SINI Untuk Versi Bahasa Ingeris

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Telefon Pintar Harga Bajet Vivo Y69 Dilancarkan Di Malaysia

  1. Harga boleh tahan juga dekat 1K sekarang susah nak cari phone murah bawah harga yang mampu milik. Yer lah telefon makin hari makin canggihkan betul juga tapi cantik phone ni..

  2. Zaman sekarang harga telefon memang mahal. Pitam pikir sampai rm3K. huhu. Btw, harga ViVo ni oklah, kamera pun cantik kan. Tu je penting. Setakat beli mahal2 tapi tak guna fungsi yang ada tak berbaloi juga.

Leave a Reply

Top