You are here
Home > Iklan > Advertorial > Pencarian The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam & Menang Percutian di Club Med Bali

Pencarian The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam & Menang Percutian di Club Med Bali

The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam
Selamat hari raya aidil Adha semua. Korang makan apa hari ini? Rendang daging korban ke?

Tahun ini (sama seperti tahun lepas dan 2 tahun lepas), Bro sekeluarga tak balik beraya di kampung halaman. So agak sukar sikit nak jumpa daging korban.

Harap tahun depan, berkesempatan untuk meraikannya.



The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam
Anyway,

Baru-baru ini, Bro pergi ke Chicken Rice Shop untuk menikmati hidangan menarik yang ada di sini. Sebelum ini kalau datang sini, mesti cari nasi ayam.

The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam

Rupanya ada menu lain yang sedap juga untuk dinikmati selain nasi ayam mereka.

Kali ini, Bro cuba Noodle Meal – set lengkap dengan air dan noodle pilihan anda dimana harganya pun ok.

Ianya hadir dengan :-

  • 2x Nyonya Pai Tee
  • Noodle pilihan anda
  • Soft Drink (12oz)
  • Rainbow Delight Dessert

The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam

Alang-alang dah makan di sini, apa kata korang sertai kontest The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam #TCRSJaguhAyam dimana anda berpeluang untuk menangi percutian di Club Med Bali untuk 4 orang.

The Chicken Rice Shop Jaguh AyamMenarik bukan?

Untuk sertai, anda hanya perlu ;-

  1. Berbelanja minimum RM10 dalam satu resit di mana-mana cawangan The Chicken Rice Shop
  2. Daftar diwww.jaguhayam.com dan sertakan detail resit anda untuk dapatkan setem virtual.
  3. Makan lagi & tingkat peluang untuk memenangi lebih hadiah.

Kontest ini berlangsung dari 14 ogos – 30 September 2017.

Sepanjang kontest berlangsung, ada diselitkan bonus round untuk anda berebut hadiah sampingan (Tapi tak join pun xpe, kurang sikit persaingan he..23x)

Untuk maklumat lanjut, anda boleh ikuti IG @TheChickenRiceShop dan laman web www.jaguhayam.com

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Pencarian The Chicken Rice Shop Jaguh Ayam & Menang Percutian di Club Med Bali

  1. kalau ada masa nak join jga cntst ni tapi sis jrg makan kt The Chicken Rice Shop. ikut cntst pun xprnh menang. Tak bertuah lgsg. Huhu.. Btw nice info bro

Leave a Reply

Top