You are here
Home > Review Bersama Bro Framestone > Dettol Deep Cleanse Dengan 100% Skrub Mikro Manik Aprikot Semulajadi

Dettol Deep Cleanse Dengan 100% Skrub Mikro Manik Aprikot Semulajadi

Dettol Deep Cleanse Body WashApa aktiviti anda hari ini?

Walau apa pun aktiviti anda sepanjang hari, pastikan kulit anda dilindungi daripada kuman dan sentiasa bersih dan lebih segar buat seisi keluarga anda.

Tidak dapat dinafikan kulit kita seharian terdedah kepada kotoran dan pencemaran begitu jua dengan kuman.

Maka apa yang akan akan lakukan bagu menjaga dan memberi perlindungan kepada kulit anda?

Hari ini Bro ingin memperkenalkan rangkaian produk anti-bakteria bagi menjaga kebersihan buat seisi keluarga – Dettol Deep Cleanse.

Ia mengandungi eksfoliasi dapat membantu menanggalkan sel-sel kulit mati untuk pembersihan mendalam yang mampu meningkatkan kesihatan kulit.

Melalui inovasi terkini, Dettol bukan hanya memberi perlindungan daripada kuman bahkan memberi kebaikan pada kulit.

Dengan rumusan haruman menyegarkan, membersih jauh ke dalam pori kulit bagi pengalaman mandi yang lebih baik. Dettol Deep Cleanse ini boleh didapati sebagai gel mandian dan sabun bar.

Dettol Deep Cleanses

Dettol Deep Cleanse mengandungi 100% skrub mikro manik aprikot semulajadi bagi menanggalkan sel kulit mati, menjadikan kulit lebih bersih dan berseri.

Formula ini mampu menghilangkan kotoran, pencemaran dan kuman secara menyeluruh dari kulit sekaligus memberi Perlindungan kesihatan kulit buat anda seisi keluarga dengan wangian buahan yang berkekalan.

Mandian Dettol Deep Cleanse boleh didapati di kesemua farmasi dan pasar raya utama dalam dua saiz, 225ml pada harga RM6.90 dan RM20.25 untuk 850ml.

Terdapat juga pek isian semula 800ml dengan harga RM15.67 serta sabun buku RM10.45 untuk 105gram (boleh didapati dalam pek 3+1).

Untuk maklumat lanjut boleh ikuti Facebook Dettol Malaysia.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Dettol Deep Cleanse Dengan 100% Skrub Mikro Manik Aprikot Semulajadi

  1. I always use Dettol at home but I never try this new innovation yet. Reading from your post here, looks like I going to get 1 bottle soon to try it out.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top