You are here
Home > Iklan > Bengkel Viral-lah Bersama Bapa Viral Kebangsaan, Khairul Hakimin Muhammad

Bengkel Viral-lah Bersama Bapa Viral Kebangsaan, Khairul Hakimin Muhammad

Bengkel Viral-lah Khairul Hakimin Muhamad
Pernah tak anda terfikir untuk menulis sesuatu yang mampu menjadi viral di Media sosial?

Lebih-lebih lagi menulis sesuatu yang mampu mempromosikan perniagaan dan menjana jualan yang memberansangkan.

Seperti yang anda sedia maklum, media sosial merupakan sumber jaringan dan ruang komunikasi yang sangat penting dunia moden hari ini.

Ia juga sebagai platform perdagangan, promosi, sebaran, menyalurkan kerja-kerja komuniti, menggerakkan pertubuhan, merakam sosial dan sebagainya.

Jika digunakan sebaiknya, banyak manfaat yang akan kita perolehi.


Bengkel Bengkel Viral-lah Bersama Khairul Hakimin Muhammad

Bengkel
Bagi Siri pertama #berilmudimarkaskd.

Markas, Kota Damansara membawakan Khairul Hakimin Muhammad yang digelar Bapa Viral Kebangsaan untuk berkongsi ilmu dan kepakaran yang dimiliki.

Beliau akan mendedahkan cara paling efisyen bagaimana laman media sosial boleh memberikan pendapatan yang berterusan melalui tulisan yang berkesan.

Beliau kini sepenuh masa menulis di facebook dan mendapat pulangan yang lumayan setiap bulan. Beliau percaya bahawa facebook adalah ‘business card’ zaman ini.

Melalui Bengkel Viral-lah, beliau akan berkongsikan tentang:

  1. Membangunkan profile di media sosial.
  2. 3 Niche Penulisan untuk mendapatkan pengaruh dan menaikkan jualan.
  3. 4 kuadran asas penulisan.
  4. 5 Jenis Posting dan apa perkara yang mudah untuk menulis.
  5. Menguasai Facebook untuk jadikannya sebagai tempat orang berkerumun serta boleh membuat jualan.

Bengkel ini terbuka kepada semua. Terhad kepada 20 peserta terawal saja. Jangan ketinggalan. 15 Julai ini, di Markas, Kota Damansara.

Dengan Yuran penyertaan RM200 sahaja, Anda akan dapat pulangan yang berganda-ganda.

Apa tunggu lagi?

Daftar sekarang, dan jadilah penulis yang berpengaruh dan memberi manfaat pada orang lain melalui media sosial.

Untuk dapatkan tempat, Whatsapp ke: 012 737 9386

Bicara Bro : Dah lama tak menulis sesuatu yang mampu menjadi viral dekat blog (Bukan copy paste cerita viral tempek dekat blog tau).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Bengkel Viral-lah Bersama Bapa Viral Kebangsaan, Khairul Hakimin Muhammad

  1. Bapa VIRAL pun ada!! Hahaha. Interesting betul event ni. Boleh belajar content viral yang bagus. Instead viral perkara yang entah apa-apa kan. Hehehe.

Leave a Reply

Top