You are here
Home > Bersama BroFramestone > Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid – Blogger Bandar Tasik Puteri

17,692,645 total views, 6,371 views today

Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid – Blogger Bandar Tasik Puteri

Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid
Selepas ini, makin kerap kami – Blogger Bandar Tasik Puteri, Rawang akan berjumpa berdiskusi sambil berkongsi aura positif bersama kami.

Terima kasih Khir Khalid sebab sudi perkenalkan beberapa port makan yang menarik di sini.

Kali ini,

Kami breakfast perkena Bihun Sup dan Mee Siput. Lokasi gerai dihadapan Sek Keb Tasik Puteri 2.

Insya’lah, dalam masa terdekat kami akan kumpulkan beberapa rakan-rakan blogger yang duduk berhampir untuk berkongsi aura positif dan mengeratkan silatulrahim diantara kami.

Kalau ikutkan,

Projek 2017 dah berlangsung, korang dah sertai atau belum? Jika belum, boleh hubungi Bro di facebook.

#VlogRetis #Projek2017 – Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid – Blogger Bandar Tasik Puteri

  1. Sejak mula mengaktifkan balik blogging dan dunia blogwalking ni… dapat kenai sahabat2 baru blogger.. moga suatu hari nnt kita dpt lepak hehe… even saya ni blogger picisan takdak sapa pun tahu hehe

Leave a Reply

Top