17,160,663 total views, 1,229 views today

Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid – Blogger Bandar Tasik Puteri

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid
Selepas ini, makin kerap kami – Blogger Bandar Tasik Puteri, Rawang akan berjumpa berdiskusi sambil berkongsi aura positif bersama kami.

Terima kasih Khir Khalid sebab sudi perkenalkan beberapa port makan yang menarik di sini.

Kali ini,

Kami breakfast perkena Bihun Sup dan Mee Siput. Lokasi gerai dihadapan Sek Keb Tasik Puteri 2.

Insya’lah, dalam masa terdekat kami akan kumpulkan beberapa rakan-rakan blogger yang duduk berhampir untuk berkongsi aura positif dan mengeratkan silatulrahim diantara kami.

Kalau ikutkan,

Projek 2017 dah berlangsung, korang dah sertai atau belum? Jika belum, boleh hubungi Bro di facebook.

#VlogRetis #Projek2017 – Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Breakfast Bihun Sup & Mee Siput Bersama Khir Khalid – Blogger Bandar Tasik Puteri

  1. Yezzaaa!!!… lepas ni kita kumpul kengkawan blogger, jln2 cari makan dan meriahkan lagi #projek2017 #blogretis #vlogretis… seronok! 😀 🙂

    1. Kita mulakan dengan Blogger Bandar Tasik Puteri, Rawang dulu…

  2. Dengkil dengan tasik puteri dekat ke jauh. wakaka

  3. Sejak mula mengaktifkan balik blogging dan dunia blogwalking ni… dapat kenai sahabat2 baru blogger.. moga suatu hari nnt kita dpt lepak hehe… even saya ni blogger picisan takdak sapa pun tahu hehe

  4. first time aku rasa mee siput aku ingatkan ada mee..rupanya bukan mee..ciss..tapi siyes sedap wooo

    1. Relax la.. Bukan kau sorang je yang ingat macam tue hahahah

  5. teringin nak join tp x dapat bagi full komitment sebab kerjaya…

Leave a Comment