17,159,111 total views, 4,651 views today

Medshoe Malaysia Tampil Dengan Kasut Lelaki Yang Pentingkan Kesihatan & Gaya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Medshoe Malaysia Tampil Dengan Kasut Lelaki
Sebelum ini, Medshoe Malaysia telah mengeluarkan beberapa design kasut kesihatan yang menjadi kegilaan wanita yang pentingkan kesihatan sambil bergaya.

Kini, Kasut Kesihatan Keluaran Bumiputera No.1 di Malaysia ini, telah hadir untuk jejaka yang ingin bergaya sambil menjaga kesihatan.

Walaupun masih setahun jagung, ia mendapat permintaan yang tinggi. Sekaligus membuktikan kasut kesihatan ini mendapat tempat di hati rakyat Malaysia.

Anda tidak perlu berbelanja lebih semata-mata untuk bergaya, tetapi mengabaikan kepentingan penjagaan kesihatan anda.

Dengan dengan adanya kasut kesihatan dari Medshoe Malaysia, anda kini boleh bergaya dan tampil lebih sihat dikhalayak ramai.

Medshoe – Kasut Kesihatan Keluaran Bumiputera

Medshoe Malaysia Tampil Dengan Kasut Lelaki

MEDSHOE merupakan kasut kesihatan berkualiti tinggi keluaran 100% bumiputera no.1 di Malaysia. Pengalaman lebih 6 tahun dalam industri kasut kesihatan mencetuskan ilham buat pemilik untuk menghasilkan kasut kesihatan sendiri.

Selain itu, disebabkan pemilik sendiri mempunyai masalah kesihatan tulang belakang menyebabkan beliau nekad untuk menghasilkan kasut kesihatan yang selesa keluarannya sendiri dan seterusnya dinikmati oleh seluruh lapisan masyarakat Malaysia.

Kasut kesihatan Medshoe ini sesuai digunakan bagi mereka yang mengidapi kencing manis, gout, plantar fascitis, sakit sendi dan urat.

Selain itu, ia juga sesuai bagi anda yang sentiasa melakkan rutin atau pekerjaan yang memerlukan anda berjalan dan berdiri lama. Dengan Medshoe, ia dapat mengurangkan sakit pada tumit, kaki dan lenguh.

Bagaimanapun, anda juga boleh menggunakan ketika menunaikan ibadah haji / umrah atau melancong.

Ciri Menarik Pada MedShoe

Medshoe Malaysia Tampil Dengan Kasut Lelaki

Insole (pelapik dalam) pada Medshoe mempunyai arch support untuk memberi sokongan kepada lengkuk tapak kaki.

Selain itu, terdapat lapisan PORON yang merupakan kusyen pelapik yang berfungsi untuk menyerap tekanan. Manakala Midsole pula diperbuat dari kusyen yang ringan untuk memberi keselesaan pada kaki.

Tapak kasutnya pula diperbuat daripada 100% getah asli. Tidak licin & mudah melentur (fleksible) mengikut pergerakan kaki ketika berjalan dan tahan lasak.

Material lapisan luar dan juga di dalam diperbuat daripada microfibre yang berkualiti tinggi, kalis air, tahan lasak dan mudah dibersihkan.

Medshoe Malaysia Tampil Dengan Kasut Lelaki

Jahitan kasut kemas dan teliti manakala potongan pada bahagian depan tapak kasut pula, lebih lebar (roomy toe) untuk memberi keselesaan pada jari kaki.

Kasut Kesihatan Medshoe lelaki boleh didapati pada harga RM209 (saiz UK6 – UK11)

Bagaimana pula dengan kasut wanita?

Kasut Kesihatan Medshoe Malaysia

Kasut Kesihatan Medshoe Malaysia

Kasut Kesihatan Medshoe bagi wanita pula boleh didapati pada harga RM199 (saiz UK3 – UK10)

Untuk maklumat lanjut mengenai Kasut Kesihatan Medshoe, anda boleh layari ;-

** Diskaun 5% Kasut Kesihatan Dari Medshoe Malaysia**

Berita baik buat pembaca blog Bro Framestone yang sedang mencari kasut kesihatan Medshoe sama ada untuk menjaga kesihatan atau tampil bergaya, anda kini boleh nikmati diskaun 5% untuk sebarang pembelian kasut Medshoe dari Medshoe Malaysia.

Anda hanya perlu nyatakan bahawa anda layak mendapat diskaun sebanyak 5% dengan menyebut “Blog Bro Framestone” sewaktu membuat pembelian melalui mana-mana laman sosial milik Medshoe Malaysia (Seperti yang dinyatakan diatas).

Tempoh sah sehingga 31 Disember 2016.

Jangan lepaskan peluang ini, sekiranya anda ingin mendapatkan kasut kesihatan Medshoe yang sesuai digayakan dalam sebarang majlis atau aktiviti santai anda.

Tidak lupa juga, untuk dijadikan hantaran kahwin.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Medshoe Malaysia Tampil Dengan Kasut Lelaki Yang Pentingkan Kesihatan & Gaya

  1. Firstime dengar brand ni. Design dia cool eh.

    1. Brand tempatan, tidak dijual dimana-mana kedai. Kena cari stockiest yang berdaftar dengan dorang je.

  2. berkenan betul dengan kasut lelaki tu, design boleh sangat untuk kegunaan kerja mahupun santai-santai..

    1. Bro pun berkenan juga, Just tunggu next design je nie, x pun warna yang lain.

  3. peh..theme baru tuh..clean jek..waawah

    1. Nampak clean, tapi loading slow, tak pasti sebab apa… sejak ada kes nameserver dan perpindahan ke server yang lain baru2 nie.

  4. lawa la pula aku tengok kasut yang laki tu…kasi kat gua satu bro

    1. He…23x awat gua kena kasi dekat hang? Hang bukan bini aku he…23x Jangan hang nak ngaku ada skandal pula dengan aku

    2. tang skandal tu slow la sikit bro..dengar kat orang nanti

  5. kemas design ni ..cantik. rasa nk sepasang.. tapi sini tk dop pula .. beli online tkut size tk ngam

    1. Boleh je ukur kaki dulu… then baru beli hahahahah

Leave a Comment