17,144,690 total views, 79 views today

Daftar & Rancang Percutian Percuma di TouristGuide.com.my

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Persecution Percuma do TouristGuide.com.myLaman web TouristGuide.com.my telah dilancarkan baru-baru ini, bagi memudahkan anda merancang percutian pada harga terendah dan secara percuma. Siapa tak nak bercuti secara PERCUMA, bukan?

Anda kini tidak perlu risau atau kuatir mengenai bajet untuk percutian idaman anda.

Dengan adanya TouristGuide.com.my anda boleh mencari hotel yang terbaik dan berpatutan, tawaran diskaun terbesar dan kemudahan yang selesa kepada semua pelancong.

Majlis Pelancaran TouristGuide.com.my
Majlis pelancaran ini telah disempurnakan oleh En Mohd Akbal Setia, Pengarah Tourism Malaysia Kuala Lumpur, diiringi En Devan Kumar selaku Pengarah Urusan TouristGuide.com.my, En Azlan Hussain – Presiden Kuala Lumpur Tourism Association (KLTA) dan artis jemputan, Akim.

Anda kini boleh mendaftar di laman perjalanan ini secara percuma.

Kumpul mata sebanyak boleh ketika melancong dan ia boleh ditukar untuk tempahan hotel, tempahan penerbangan, pakej pelancongan dan perkhidmatan lain.

Melalui pelancaran ini, ia dapat memberi kesedaran kepada industri pelancongan kepada beberapa idea baru melalui inisiatif yang diambil bagi mendapatkan pelancongan secara jimat dan juga secara PERCUMA.

Misi mereka adalah untuk membina Travel Network Terbesar di Dunia, dan ianya adalah PERCUMA untuk menyertai rangkaian ini.

Promosi TouristGuide.com.my Hingga 30 November 2016

Promosi TouristGuide.com.my Hingga 30 November 2016

Promosi TouristGuide.com.my Hingga 30 November 2016

Promosi TouristGuide.com.my Hingga 30 November 2016

Promosi TouristGuide.com.my Hingga 30 November 2016

Promosi istimewa buat anda yang mendaftar di TouristGuide.com.my dan menempah pakej di atas sebelum 30 November ini.

Anda boleh nikmati pakej yang ditawarkan dengan potongan diskaun sehingga 50%, bagi tempoh travel dari 1 April 2017 hingga 31 March 2018 (kecuali cuti umum).

Persecution Percuma do TouristGuide.com.my

Bersama maskot TouristGuide.com.my

Pendaftaran kini dibuka di www.TouristGuide.com.my mulai 24 November 2016.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari / hubungi :-

Infinity Vacation Sdn Bhd
Suite A25-3A, Sentral Business Park, Jalan TKS 1, Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang, Selangor, Malaysia.

Facebook : www.facebook.com/myTouristGuide
Instagram : www.instagram.com/touristguide.com.my
Tel : 1-800-38-3338

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Daftar & Rancang Percutian Percuma di TouristGuide.com.my

  1. bro tak nak sponsor gua pergi melancong ke..dapat pergi dekat-dekat pun jadi la bro..hehehe

    1. He…23x Nak sponsor g mana? Danok?

  2. boleh guna untuk next percutian

    p/s: alahai comelnya maskot 😉

    1. Agak comel la, tapi dekat dalamnya, mesti lelaki.

  3. hahahahha…rasa meluat tgk pakej yg murah sgt ni…rasa nak marah..hahaha…ok, sebenarnya lebih kepada rasa sedih sbb tak dapat nak grab 🙁

    1. Moga dipermudahkan segala urusan Sally, mana tahu boleh travel sesama ke kan he…23x

Leave a Comment