17,153,571 total views, 4,875 views today

Makan Puas-Puas & Bayar Ikut Suka Hati di Nando’s Mid Valley

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Nando's Mid Valley
Biar betul, anda boleh makan puas-puas dan bayar ikut suka hati anda di Nando’s Mid Valley?

Yup, ianya adalah benar, dimana anda boleh makan dan bayar ikut keikhlasan anda di Nando’s Mid Valley pada 16 November 2016.

Dimana, bayaran yang anda berikan akan didermakan kepada Yayasan Chow Kit.

Program amal ini diadakan sempena pembukaan semua Nando’s di Mid Valley yang kini berwajah baru, dimana orang awam dijemput menikmati hidangan di sini dan bayar ikut keikhlasan anda.

Nando's Mid Valley

Ianya dibuka kepada orang awam bermula pukul 12 tengahari hingga 10 malam.

Seawal pukul 11 pagi, dah ramai yang beratur untuk terlibat sama dalam program ini. Setiap pembayaran yang anda buat, akan disertakan resit sekiranya anda ingin mendapatkan mengecualian / pengurangan cukai.

Nando's Mid Valley

Alhamdulillah,

Bro sekeluarga datang sebelum pukul 11 pagi, dan kami menjadi pelangan mereka yang pertama.

Nampak kegembiraan keluarga kami, dimana Nando’s merupakan restourant yang menyajikan hidangan yang diminati oleh kami seisi keluarga.

Nando's Mid Valley

Nando's Mid Valley

Nando's Mid Valley

Nando’s Mid Valley Kini Berwajah Baru

Untuk pengetahun anda,

Nando’s Mid Valley kini berwajah baru. Lebih ceria jika dibandingkan dengan suasana terdahulu (Kali pertama Bro datang sini tahun 2007/08).

Nampak lebih luas walaupun mengggunakan keluasan tapak lebih kurang sama seperti terdahulu.

Nando's Mid Valley

Nando's Mid Valley

Nando's Mid Valley

Nando's Mid Valley

Nando’s
Lot LG-053, Lower Ground Mid Valley

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Makan Puas-Puas & Bayar Ikut Suka Hati di Nando’s Mid Valley

  1. wah menarik ni, nandos pun mmg sedap

    1. Memang sedap… Since 2007/2008 hingga kini Bro masih menikmatinya…

  2. Makan sepuas-puasnya dan yang penting poket tak hangus.

    1. Jangan lupa pula hulur sikit untuk disumbangkan kepada Yayasan Chow Kit.

  3. best tu… nandos always my favorite… 🙂

    1. Bila nak open table dekat Nandos nie…

  4. perggh ramainya… kalau aku yang pergi tuh.. mana cukup..haha..

    1. He….23x agak la… Harap sabar menunggu…

Leave a Comment