17,153,904 total views, 5,208 views today

Tookar.my – Revolusi Pengalaman Membeli Kereta Secara Online

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta
Anda mempunyai perancangan untuk membeli kereta dalam masa terdekat ini?

Anda kini boleh membeli dan memiliki kereta idaman pada harga yang mampu anda perolehi melalui revolusi laman web jual beli kereta secara online, www.tookar.my.

Ianya telah dilancarkan pada 22 Ogos 2016, menjadikan ia platform perkhidmatan jual beli kereta atas talian yang pertama di dirantau ASEAN yang menyatukan pengedar, penjual dan pembeli kereta di bawah satu bumbung.

Kini urusan jual beli kereta menjadi lebih mudah, jimat dan selamat dengan adanya Tookar.

Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta Atas Talian

Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta
Tookar menawarkan satu pengalaman baru kepada anda yang ingin membeli dan memiliki kereta sendiri.

Jika dahulu, anda perlu berkunjung ke showroom kereta dan ‘test-drive’ pelbagai kereta yang ada sebelum menentukan kereta yang mana satu berkenan dihati anda.

Seterusnya berbincang dengan wakil jualan untuk tawaran terbaik sebelum anda setuju untuk membelinya.

Kini, dengan melalui kelebihan teknologi online, anda tidak perlu membazir masa untuk berbincang dan mendapatkan tawaran terbaik dari wakil jualan.

Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta

Di Tookar, anda hanya perlu menyatakan bajet harga yang diinginkan berserta model dan jenama kereta untuk diperkenalkan kepada pelbagai wakil jualan yang menawarkan ‘offer & discounts’ yang paling menarik.

Secara tidak langsung, ianya merupakan peluang strategik kepada setiap wakil jualan untuk mengetengahkan tawaran terbaik kepada prospek dan bakal pembeli mereka.
Tookar.my – Revolusi Pengalaman Membeli Kereta Secara Online
Selain itu, Tookar memberi kemudahan terus kepada pembeli dan wakil jualan tanpa melibatkan ‘middleman’ atau pihak ketiga meraih keuntungan atas angin.

Maka lebih penjimatan dan keuntungan disini bagi kedua-dua belah pihak.

Percuma Voucher Lazada RM300 dari Tookar

Percuma Voucher Lazada RM300 dari Tookar
Sempena Bulan Kemerdekaan ini, Tookar menawarkan voucer tunai bernilai RM 300.00 dari Lazada sekiranya anda beli kereta dengan menggunakan perkhidmatan online Tookar dari 22 Ogos hingga 16 September 2016 ini.

Voucer tersebut akan disertakan bersama kereta pilihan yang dihantar kepada anda.

Apakah kereta pilihan anda?

Tookar Revolusi Pengalaman Membeli Kereta

Bagaimana ingin memiliki kenderaan impian dengan mudah, jimat dan selamat secara online di TOOKAR?

Anda boleh layari laman web www.tookar.my atau www.facebook.com/TookarMY/

Berita Baik Buat Pembaca Blog Bro Framestone!

Sekiranya anda ingin membeli kereta melalui www.tookar.my jangan lupa sertakan kod ini – SL1E7QJJ (Sah hingga 31 Disember 2017)
Berita Baik Buat Pembaca Blog! dari Tookar

Sewaktu anda membuat tempahan, masukkan code ini & anda akan menerima hadiah sama ada beg backpacker/ travel bag/ handbag bernilai RM150 khas untuk anda.

Berbaloi bukan?

Apa lagi, jom Tookar sekarang….!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Tookar.my – Revolusi Pengalaman Membeli Kereta Secara Online

  1. Tookar mmg memudahkan. Bagus ada servis online mcm ni. Jimat masa nak survey kereta sblum beli. Lebih selamat dan berbaloi.. 🙂

  2. Fuhhh… Sekarang ni nak beli kereta pun boleh beli secara online… Inilah kelebihan teknologi… Hampir semua benda boleh dibeli dengan hanya dihujung jari…

    1. Jodoh pun boleh cari secara online he…23x

  3. bagus juga servis online ni, cuma saya lebih suka tengok kereta depan mata, test drive dulu, tengok engine, body semua..hehehe..

    http://www.ceritaejoy.com

  4. Assalammualaikum… bro,

    mselim3 pun baru tahu nie… beli kereta secara online… sebelum nie beli secara online seperti tudung, pakaian dan lain-2 kini boleh beli kereta secara online… terbaik bro.. sukses. kipidap.

    mselim3

  5. kalau takde kaki klepet kat dunia ni, beli online je pun dah ok..tapi nama pun Malaysia..kan

  6. Bro..kalau nak beli kereta satu lagi jangan lupa masuk kat TOOKAR tau…:D 😀

  7. Jaz

    Hi there!

    On behalf of the Tookar team, we would like to thank you for your support! We truly appreciate it!

    Have an awesome weekend!

    Thanks – Jaz

  8. wah…dah semakin canggih skrang nih…macam-macam online. saya belum terpikir lagi nak beli kereta baru…fulus takde huhu

  9. wah hebat, semakin bagus sekarang….

Leave a Comment