17,144,694 total views, 83 views today

Sharnaaz Ahmad Dilantik Sebagai Duta Men’s Biore Double Scrub

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Mens Biore - Duta Sharnaaz Ahmad
Kao Malaysia telah melantik pelakon Sharnaaz Ahmad sebagai duta produk Men’s Biore Double Scrub bagi tempoh 2 tahun.

Tahniah diucapkan kepada beliau diatas pelantikan ini.

Imej Sharnaaz yang berani dan berkenyakinan, menjadikan beliau model berperanan besar di mata masyarakat Malaysa dan mencerminkan status Men’s Biore.

Pemenang Giveaway Teka Duta Men’s Biore Double Scrub

Mens Biore - Duta Sharnaaz Ahmad
Baru-baru ini, Bro dengan kerjasama Kao Malaysia telah mengadakan Giveaway Teka Duta Men’s Biore Double Scrub.

Hanya 10 pemenang yang dapat meneka dengan tepat dan cepat (mengikuti syarat dan skema jawapan seperti yang dinyatakan dalam contoh) dipilih dan akan menerima Hamper Kao bernilai RM100 setiap seorang.

Dan pemenangnya adalah : –

  1. Khai Artzfar
  2. Noor liyana bt Nadri
  3. Siti Noor Azhani
  4. NurulIzwa Bt Kamaruddin
  5. Aimi Shalfarina Bt Hussin
  6. Siti Fazlina Binti Abd wahab
  7. Emma Esa
  8. Derek Fong
  9. Nannie isa
  10. Aishah Shafiee

Tahniah kepada pemenang.

Anda akan dihubungi oleh pihak penganjur melalui email yang anda sertakan tempoh hari bagi urusan penyampaian hadiah. Jangan lupa balas pula 😉

Penafian : Giveaway ini turut diadakan di beberapa buah blog.

Sekiranya anda juga tersenarai sebagai pemenang di blog lain. Maka anda hanya layak menerima 1 hadiah sahaja. (Awat korang tak nak letak nama isteri / suami korang). He…23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Sharnaaz Ahmad Dilantik Sebagai Duta Men’s Biore Double Scrub

  1. Kalo tau ltk nama husband hehe

  2. Yayyyy…alhamdulillah..rezeki dtg….tq tq bro..dan tq kao Malaysia

  3. Alhamdulillah..rezeki husband ni..

  4. la, awat tak cakap. kalau tak saya letak nama2 sedara mara sama belah mak, ayah, kakak ipar abang ipar… emmmm, lagi apa ya? ha, adik kawan sekolah. banyak tu. nanti hadiah tak cukup

  5. saya tak dapat bayangkan kalau menjadi blogger duta produk…

    memang best kot..ada duit masuk…

    boleh tulis blog lebih aktif lagi untuk promote produk mereka..

  6. tahniah kepada pemenang.bolehlah makan kfc di hujung bulan ni.hehe

  7. Nampak imej sado dan garang kat situ hehe try la biore men.

  8. Cik Ash

    tahniah kepada pemenang…

Leave a Comment