17,154,012 total views, 5,316 views today

Beraya Bersama Khir Khalid, Rakan Blogger di Bandar Tasik Puteri

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Raya Bersama Rakan Blogger Bandar Tasik Puteri, Rawang
Tak sangka raya tahun ini agak busy sehingga terlupa raya sudah tiba ke penghujungnya.

Terima kasih kepada rakan blogger Khir Khalid merangkap jiran taman sebelah punya sebelah di Bandar Tasik Puteri, Rawang.

Kalau ikutkan,

Kami sebenarnya setaman. Cumanya Bro pindah ke taman sebelah punya sebelah sebelum dia menetap di taman tersebut.

Malangnya dah 4 tahun (Bro duduk di sini hampir 4 tahun), tak pernah terserempak dengan beliau disini. Hanya berbual di laman sosial ataupun kita ada event di sekitar KL.

Blogger Khir Khalid
Kini sudah 2 tahun kami saling kenal mengenali.

Semuanya ada kaitan dengan artikle mengenai Bandar Tasik Puteri yang kami kongsikan di laman blog.

Kalau ikutkan, ramai sahaja blogger yang tinggal di Bandar Tasik Puteri, mahupun yang berdekatan. Cuma antara rapat tak rapat, kenal tak kenal sahaja.

Bagi yang ingin mengenali saudara Khir Khalid, boleh singgah ke blog beliau yang penuh informasi dan merupakan salah satu blog fav bro – www.khirkhalid.com

Kredit gambar – http://www.khirkhalid.com/2016/07/ceria-aidilfitri-bersama-rakan-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Beraya Bersama Khir Khalid, Rakan Blogger di Bandar Tasik Puteri

  1. Orang yang hebat nih. ๐Ÿ™‚

    1. Akubiomed pun hebat juga. Dah lama xberkrjasama

  2. berapa banyak sebelah punya sebelah daaa…

    selamat hari raya..

    1. He…23x

      Kalau ikutkan dekat je, tp ada taman diantara taman kami. So sebelah punya sebelah la.

    2. Mmg sebelah yg sebelah punya sebelah tu nora hehee… ๐Ÿ™‚

  3. Alhamdulillah dpt juga tahun ni beraya rumah bro… walaupun berjiran sebelah punya sebelah tapi susah nak berjumpa kat sini hahaa.. Terima kasih bro & family atas hidangan best juga.. superb!.. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

    1. He…23x nak buat macam mana kan.. jodoh kita banyak diluar he..23x

  4. Seronoknya bila dapat keunjung mengunjung di rumah sesama rakan blogger..

    1. alhamdulillah ada juga rakan blogger yang duduk berdekatan ๐Ÿ˜‰

  5. kena baca elok-elok..jiran taman sebelah punya sebelah., ok i got it! nak terjah blog khirkhalid pulak

    1. Silakan terjah, terjah hari2 lebih dialu-alukan ๐Ÿ˜‰

Leave a Comment