17,154,127 total views, 5,431 views today

Innergie Lancar Traveler’s Power Pack Bagi Kaki Travel

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Majlis Pelancaran Innergie di Malaysia.
Innergie memperkenalkan konsep ‘smart crossover charging solution’ menurusi innovasi produk terbaru yang telah dilancarkan di Malaysia.

Jenama keluaran Delta ini menyediakan solusi terbaik kepada orang ramai dengan peralatan pengecas terbaharu di pasaran yang efektif, pantas, dan selamat untuk memenuhi keperluan mengecas pelbagai gadget seperti smartphone, tablet, powerbank dan laptop.

Sekaligus memenuhi keperluan / kehendak semasa untuk memiliki pengecas portable yang mampu mengecas gadget dengan efektif, cepat, selamat dan lebih banyak dalam satu masa.

Majlis Pelancaran Innergie di Malaysia.

Pada majlis tersebut,

Innergie telah melancarkan 3 jenis produk iaitu PowerGear ICE 65 (travel adapter), WizardTip (attachable super-speed USB charging connector), dan LifeHub Plus (charging hub).

Idea ‘smart crossover product’ membantu memenuhi keperluan masa kini dengan memudahkan orang ramai terutama yang sering ‘outstation’ atau pun mengembara. Innergie bukan sekadar ‘charging devices’ yang mampu mengecas gadget dengan efektif, malah direka dengan rekabentuk yang ‘compact and elegence’, serta ringan agar mudah dibawa ke mana sahaja” – Derrick Ho, Pengarah Innergie SEA.

Innergie - Traveler’s Power Pack 02

Innergie - Traveler’s Power Pack 01

Innergie - Traveler’s Power Pack

Innergie – Traveler’s Power Pack

Sempena pelancaran, Innergie menawarkan ‘Traveler’s Power Pack’ iaitu kombinasi ketiga-tiga produk (trio) dengan satu set harga menarik dalam kuantiti terhad.

Pembeli terawal berpeluang mendapatkan PowerGear ICE 65 (single UK plug) bersama WizardTip dan LifeHub Plus dengan diskaun 20% pada harga RM 325.60 (harga sebenar RM 407.00), atau belian PowerGear ICE 65 (single UK plug) dan percuma WizardTip bernilai RM 39.00 dengan harga RM 209.00.

Baca : Review Innergie LifeHub Plus.
Innergie - Traveler’s Power Pack 00
Traveler’s Power Pack boleh dibeli secara online di LAZADA dan rangkaian ‘retailer’s outlets’ yang terlibat.

Kesemua produk Innergie mempunyai ‘original-manufacturer warranty’, ‘environment-friendly GreenSense power conservation technology’ dan ‘InnerShield power protection safety design’.

Untuk maklumat lanjut tentang ‘participating retailers’, sila hubungi pengedar Innergie, Afforda Notebook Solution SB (03-8070 8315) dan Convergent Distribution (M) SB (03-2144 1881).

Maklumat lanjut produk Innergie boleh layari: www.myinnergie.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Innergie Lancar Traveler’s Power Pack Bagi Kaki Travel

  1. wow menarik…boleh juga dapatkan satu…mana taknya zaman sekarang semua pakat nak tengok hnpon…job blogger pun banyak guna henpon…nanti bateri habis macam mana kan? kena cuba ni

    1. Tue la, susahnya pakai henpon yang cepat habis bateri.

  2. wahh..menarik ni..bentuk dia pun lain macam kan? ada lampu dekat tengah-tengah..hehe

    http://www.ceritaejoy.com

    1. Baru nampak uniknya…
      Waktu malam tak perlu teraba-raba. Nampak je cahaya kebiruan terpancar padanya.

  3. memang saya plan nak sembat satu..itupun setelah saya dah jadi blogger sepenuh masa yang ada income hebat nanti..in shaa Allah

    1. Insya’lah..
      Kalau income dah hebat nanti, hati-hati je la. LHDN dah start memerhati blogger.

  4. Mmg jadi keperluan zaman sekarang ni especially kalau travel outstation atau berjalan2. Mudah urusan, jimat waktu mengecas… produk yg mmg patut dibeli.

  5. kenapa comel sangat model dia? >_<

    1. Berkenan la tue… Orang suruh datang.. xnak

  6. Memang dah wajib ada port charger lebih daripada satu.

    1. Kan. Lebih2 lagi bila sudah berkeluarga dan memasing ada peranti memasing.

Leave a Comment