You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > “Grow The Tree Like Grow Relationship” – Tree Project by Rezenny Ghezzel

17,290,237 total views, 152 views today

“Grow The Tree Like Grow Relationship” – Tree Project by Rezenny Ghezzel

Grow The Tree Like Grow Relationship
Grow The Tree Like Grow Relationship – Itu yang tertulis pada sekeping kad yang dicucuk pada cawan kertas berisi tanah dan ditanam pokok bunga padanya.

Agak mendalam maksudnya.

Mungkin, bro jarang “menyiram” dan “membaja” membuat relationship sebelum sebelum ini tidak menjadi. Banyak yang layu he…23x (Tolong jangan double meaning sangat ek).

Bro terima pokok ini sewaktu menghadiri Majlis Memperkenalkan Koleksi Raya ‘Beat Of La Donna’ 2016 oleh Rina Salleh Clothing.

Waktu itu,

Bro ingat benda ini adalah cupcake berbentuk tumbuhan. Selamat tak makan he…23x

Dan selamat tak amik 2-3 bawa balik.

Grow The Tree Like Grow Relationship
Alhamdulillah,

Pokok ini menjadi juga walaupun pernah jatuh tergolek dalam goodies bag. Habis tanahnya bertaburan. Panjang umurnya.

Setiap hari Bro siram ia.

Rajin la pula Bro nie. Cuma ada satu hari, Bro tiada di rumah. 2 hari jugalah ianya layu.

Susah juga nak jaga pokok. Hari-hari perlu diberikan perhatian, kena dijaga, kena dimanjakan. Begitu juga dengan relationship, walaupun rasa macam rimas ataupun menyampah. Anda tetap kena hadap hari-hari he..23x

Terima kasih untuk pokok ini – TREE PROJECT BY REZENNY GHEZZEL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

5 thoughts on ““Grow The Tree Like Grow Relationship” – Tree Project by Rezenny Ghezzel

  1. comel je pasu bunga kecik macam tu letak tepi tingkap. moga membesar dengan sihat, begitu juga dengan relationship. moga membesar dan berkembang dengan baik.

  2. suka dengan pemikiran orang sekarang. melihat sesuatu dari sudut yang kreatif dan inovatif. kalau sebelumnya, orang hanya fikir, cawan digunakan untuk minum air, sekarang orang dah fikir nak tanam pokok dalam cawan. mana tahu, masa mendatang, cawan boleh digunakan untuk hasilkan sesuatu yang diluar pemikiran manusia? kan?

Leave a Reply

Top