17,159,996 total views, 562 views today

Raja Selfie Uncle Gedek feat Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Uncle Gedek
Selama ini, Uncle Gedek hanya mampu selfie dengan Bro.

Tetapi kali ini, di Sepetang Bersama Blogger (SBB2016), beliau telah mula buat video selfie bersama blogger yang menegur beliau.

Katanya, beliau ingin mencari kelainan.

Ok fine, budaya selfie sudah outdated walaupun dia masih mengekalkannya cuma dalam bentuk yang berbeza.

Maka Bro cari penyelesaian yang lain untuk mengabadikan gambar kami berdua, selamat Kotak Lensa menyediakan photo booth untuk kami bergambar.

Malangnya, Uncle Gedek Sukar Tergugat.

Uncle Gedek

Uncle Gedek

Uncle Gedek

Dalam kesemua gambar yang diambil.

Beliau steady macam tiada apa-apa benda berlaku. Serius, dan maintain cool buat semua gambar beliau mempunyai nilai tersendiri.

Bagaimana pula dengan nilai anda?

Duck face? Atau menyerlahkan aset-aset anda yang menonjol? Malangnya Bro cuma sembunyikan aset yang Bro ada (perut), kerana nilainya mampu menawan kedai makan yang sedap-sedap he..23x

Sekiranya anda ingin menggunakan perkhidmatan photo booth bagi majlis yang anda buat. Anda boleh dapatkan perkhidmatan dari :-

Kotak Lensa – Instant Photo Booth

Tel : +6 019 900 1191 (Klang Valley) & +6 012 579 7955 (Ipoh)
Website : www.kotaklensa.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Raja Selfie Uncle Gedek feat Bro Framestone

  1. tak dapat join SBB hari tu, kalau tak boleh jumpa ramai bloggers untuk bertemu mata

  2. baru je nak cakap, kenapa semua gamabr paras atas dada je..hehe

  3. Dkt fb kemain penuh gambar SBB2016. meriah sgt… hehe =)

  4. muka xde perasaan. huuhuhuhu

  5. uncle gedek kekal menten dari dulu sampai sekarang.

    terbaik.

  6. yang satu posenya gak berubah ubah.. wakakaka 😀

  7. Hahaha.. empat-empat gambar uncle mantain.
    Aduyai…. Tak mampu nak lawan nihh… 😀

  8. takde bergambar dgn uncle gedek… confirm xboleh lawan muka serius dia kan…

  9. Hahahah…. Terbaik la kotak lensa ni… Ni yg buat lagi meriah hehe… Bnyk kali gak spam muka kat situ…. Huhu

  10. Uncle gedek oh uncle gedek… tetap maintain dari dulu sampai sekarang…

  11. selfie,, ckrek ckrekk,,, hehehe

  12. Memang stylo la uncle gedek ni, kalau jumpa kat luar pun serius ja kalau tak ditegur

  13. Uncle Gedek muka maintain je…legend ni…susah nak jumpa kot…hehe

  14. Tak dapat join SBB sebab pergi Pulau Pinang.

Leave a Comment