17,145,077 total views, 466 views today

Dinner di Nando’s AEON Rawang

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Dinner at Nando's AEON Rawang
Rasanya dah lama tak bawa keluarga makan malam dan menikmati Nando’s di AEON Rawang.

Kalau ikutkan, sudah lebih 6 bulan dan Bro tidak berjaya redeem “ayam” yang Bro menangi melalui aplikasi Nando’s di telefon pintar.

Sebab ianya perlu diredeem dalam tempoh 6 bulan.

Bukan itu sahaja, kedatangan Bro kali ini disertakan dengan kejutan dimana harga yang ditawarkan lebih mahal dari kali terakhir Bro datang.

Nampak sangat dah lama tak datang. Dah naik harga, pun tak tau.
Dinner at Nando's AEON Rawang

Dinner at Nando's AEON Rawang
Sebenarnya,

Ada banyak sebab kenapa Bro suka menikmati Nando’s di AEON Rawang.

Selain hidangnya yang sedap dinikmati bersama garlic sauce digaul bersama peri-peri sauce, suasa dan layan staff di sini juga amat memuaskan.

Rasa lebih selesa bila datang bersama keluarga.

Alang-alang Bro makan Nando’s malam ini. Ada baiknya Bro umumkan pemenang #ContestBro & Nando’s Malaysia yang Bro pernah buat di instagram

Dan pemenangnya adalah :-

Kenapa pemenang, anda akan menerima 2 voucher Nando’s beserta sehelai tshirt esklusif dari Nando’s Malaysia.

So, cepat-cepat roger Bro dan sertakan sekali alamat untuk urusan penghantaran 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Dinner di Nando’s AEON Rawang

  1. Macamana nak Roger? Siapa yg menang pun tak tahu…

  2. part nak umumkan pemenang tu dah best dah..sekali sedang dikemaskini pulok..hahahha..

  3. wah2…rasa nya belum pernaj try makan nandos ni..hehhe

  4. Bukan rezeki saya. Puas dok jampi, nama orang lain pula keluar. Hehe
    Tahniah pemenang. Kalau tak nak hadiah, bagi kat kita =)

  5. Ehhh..ada buat contest..x perasan plak..

  6. Just nak komen :
    Gerwammm tengok baby botak tuu… . kikiki
    Keluarga bahagia , dunia akhirat ..amiin ..
    🙂

  7. Tahniah pada yang menang.
    si kecik tu pun nampaknya enjoy betul makan di Nando’s ya. Hehe..

  8. Lain kali nak cari Ayam Goreng Nandos. Sedap. 🙂

  9. Romantis banget yah, kayaknya kapan-kapan sama istri juga harus niru nih, hahaha

  10. kat sini pun dah lama gila tak makan.

    sejak dah ada bini nih..dok makan kat rumah aje.

    haha

Leave a Comment