17,169,068 total views, 2,588 views today

Ulang Tahun Pertama BRO – Blog Retis Official

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Selamat ulang tahun pertama buat BRO – Blog Retis Official.

Sempena ulang tahun pertama ini, Bro perlu renew domain www.blogretis.com yang telah mati beberapa hari lepas.

Akibat kekangan masa dan juga masalah liputan internet yang memuaskan, Blog Retis macam kurang cerita disiarkan dalam beberapa hari.

BRO - Blog Retis Official

Maaf jika ada pembaca setia BRO – Blog Retis Official terlepas beberapa kisah dan cerita menarik tentang dunia retis. Bro akan cuba recover balik story yang termiss.

Khas untuk anda.

Jangan lupa follow Google+ BroFramestone untuk sebarang kisah menarik dari BRO – Blog Retis Official.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Ulang Tahun Pertama BRO – Blog Retis Official

  1. Selamat menyambut ulang tahun yang pertama. Lain jangan sampai terlupa nak renew domain.

    1. kah kah kah… dah ingat, tapi terlupa masa nak bayar

  2. haha..macam mana tak renew domain tu..

    1. Renew dekat company yang uruskan pembelian domain & hosting bro selama nie. Tak susah pun nak renew. Asalkan xmati lama. Kalau tidak, burn gitew je la domain tue

  3. Wah, dah setahun ya…macam baru ja dibuat blog retis ni..

    Semoga sukses Bro

    1. Tue la, rasa macam baru je buat blog nie

  4. Happy Birthday Blog Retis 😀

    1. Terima kasih rafzan tomey yang sombong

    2. hahahahahahaha dia memang sombong. dulu nak je ajak kita keluar, sekarang tidak lagi

  5. Selamat Menyambut Ulangtahun PertamaBlog Retis semoga terus maju jaya ya.. terus terkenal di seluruh pelusuk dunia…

    1. Harapnya macam tue la…. Tapi, bro hanya biasa2 je.. masih bermula dari bawah.

Leave a Comment