Last Minute Booking
Mungkin ada diantara anda teringin nak bercuti tetapi tidak sempat merancang percutian.

Terutama diwaktu kritikal, banyak pakej yang ditawarkan terlalu mahal dan kebanyakan sudah penuh ditempah lebih awal. Maka, apa solusi anda?

Disini,

Bro ingin memperkenalkan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Last Minute Booking yang turut menyediakan perkhidmatan yang memudahkan anda merancang percutian disaat akhir.

Latar Belakang Last Minute Booking

Last Minute Booking terlibat dalam pengurusan tiket dan perlancongan. Mereka akan memenuhi semua keperluan perjalanan bagi pakej pelancongan korporat mahupun individu.

Hingga kini, Last Minute Booking telah berkerjasama dengan 32 syarikat penerbangan bagi menguruskan fasiliti auto-tiket mereka.

Syarikat ini juga berpengalaman dalam menyediakan perkhidmatan ‘Pakej Travel’ untuk Muslim lebih dari 20 tahun yang lepas

Selaras dengan perkembangan pesat, pekerja Last Minute Booking telah bertambah dari 2 ke 15 orang. Pada masa kini Last Minute Booking merupakan salah satu agensi pelancongan perintis di Lembah Klang.

Untuk memudahkan urusan anda, kini Last Minute Booking dalam betul aplikasi telefon pintar, dan anda boleh memuat turun aplikasi ini melalui pautan dibawah :-

Ia sekaligus memudahkan anda untuk menempah penerbangan, pakej perlancongan, hotel, melancong berkumpulan dll dihujung jari.

Mudah bukan.

Maka, apa kata anda memuat turun aplikasi Last Minute Booking ini sekarang.

Matta Fair 2016 - Last Minute Booking

Sempena Matta Fair 2016, anda boleh menikmati diskaun sehingga RM50 bagi setiap transaksi menggunakan aplikasi Last Minute Booking ini.

Malangnya tawaran ini ditawarkan diantara 7 – 18 Mac 2016. So, jangan lepaskan peluang ini.

Tidak lupa juga, kebanyakan pakej ditawarkan potongan sehingga 50% sepanjang Matta Fair 2016 ini. So, apa anda tunggu lagi.

Info lanjut, anda boleh rujuk maklumat dibawah : –

Last Minute Booking
No.3, Jalan Tapah, Off Jalan Goh Hock Huat, 41400 Klang, Selangor D.E, Malaysia.
Monday – Friday : 9.00 am — 5.30 pm
Saturday : 9.00 am — 1.00 pm
Sunday : Closed

Phone : +603-3343 1800
Fax : +603-3343 8100
Email : enquiry@lastminutebooking.com.my
Website : www.lastminutebooking.com.my