Gambar Keluarga Bagi Tahun 2016, Terima Kasih Theseplay Photobooth

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan
Akhirnya kami berpeluang untuk merakam gambar sekeluarga bagi tahun 2016 ini.

Terima kasih Theseplay Photobooth yang terlibat sama memeriahkan lagi Projek Travel 2nd Anniversary Party baru-baru ini.

Bukan senang nak merakam kenangan sekeluarga sebegini.

Selalu selfie je, itupun belum tentu semua gambar menjadi he…23x Maka peluang ini, digunakan sebaik mungkin untuk merakam kenangan seperti ini.

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan

Tengok….!!!

Bukan sorang, tapi 2 orang boleh pandang tempat lain la pulak. Entah apa la yang menarik perhatian dorang tue.

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan
Waktu ini, si akaknya buat perangai sampai si adik usha akaknya macam tue.

Tak reti nak duduk diam.

Theseplay Projek Travel 2nd Anniversary Party

Terima kasih Theseplay untuk gambar keluarga kami yang awesome ini.

Kami amat hargai sesangat.

Sekiranya anda ingin miliki photobooth untuk majlis yang anda ingin andakan, anda boleh hubungi mereka :-

Theseplay Photo Booth
Email : theseplay@gmail.com
Whatsapp : +60122236542 & Laman Web : www.theseplay.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,438,369 total views, 3,331 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

7 responses to “Gambar Keluarga Bagi Tahun 2016, Terima Kasih Theseplay Photobooth”

  1. akubiomed says:

    Alahai comelnya photobooth. 🙂

  2. Fieza Sani says:

    Tangkap gambor dengan budak2, memang gitu le..sorang pandang ke lain..sorang ke lain..nak dapat yang cun tu, kira nasib2 je..hehe

  3. Jueliza says:

    Alaaa comel sangat ni.. ok bro tak comel.. isteri & anak2 jer.. hahahahh

  4. Sobri Mansor says:

    Zaman anak kecik dah berlalu. memang best kalau dapat bergambar bersama. kena pulak gambar tu diambil dati tangan yang memang profesional

  5. oo comelnya photo booth ni, baby pun comel

  6. deq noor says:

    susah betul nak ambil gambar fisha… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge