Busana Muslimah Nursing & Wudhu Friendly di Norie Signature

Koleksi Busana Muslimah di Norie Signature
Tidak dinafikan si isteri pasti mahu nampak ayu dan anggun walaupun sudah mempunyai 2 orang anak.

Gaya pemakaian perlu sejajar dengan pengaliran masa memastikan penampilannya seakan “ibu muda moden” tetapi masih menerapkan ciri muslimah.

Paling penting,

Bila dapat memperagakan pakaian yang anggun dan bergaya mengikut trend terkini sewaktu menghadiri mana-mana majlis formal atau tidak formal.

Dalam masa yang sama tidak menganggu beliau untuk menyusukan anak dan juga memudahkan beliau menggambil wudhu.

Maka di sini Bro ingin memperkenalkan Norie Signature yang menyediakan koleksi busana muslimah yang terkini dan trendy yang direka sesuai untuk menyusukan anak dan juga menggambil wudhu.

Norie Signature – Koleksi Busana Muslimah Terkini & Trendy.

Koleksi Busana Muslimah Terkini & Trendy di Norie Signature

Sekiranya anda sedang tercari-cari busasa muslimah yang mampu memberi kepuasan dan penampilan menarik pada diri anda.

Bro ingin memperkenalkan – Norie Signature yang menawarkan pelbagai pilihan busana muslimah yang anggun dan sopan.

Menariknya, disini anda boleh mudah mencari yang sepadan dengan saiz anda bermula dari saiz S hingga XL.

Koleksi di Norie Signature terdiri daripada blouse muslimah, tunik, jubah muslimah, tshirt muslimah, skirt labuh dan lain-lain.

Anda juga boleh membelinya secara atas talian (online) dimana mereka membuat penghantaran ke seluruh Malaysia dan juga luar negara seperti Singapura, Brunei, Australia dan lain-lain.

Walaupun anda berada di luar negara, ianya tidak menjadi masalah untuk anda memiliki busana muslimah yang menarik dari Norie Signature ini.

Anda boleh layari www.noriesignature.my untuk melihat koleksi yang terdapat di Norie Signature.

Koleksi Terkini di Norie Signature

Bagi memenuhi permintaan busana muslimah terkini dan trendy. Maka kini di Norie Signature terdapat beberapa koleksi terkini yang boleh anda miliki.

Diantaranya adalah :-

Norie Signature – Helena Blouse

Norie Signature - Helena Blouse

Helena Long Blouse – Blouse muslimah yang cantik dan sederhana.

Diperbuat daripada material premium soft crepe yang tak panas dan amat sesuai dengan cuaca di Malaysia.
Ianya labuh menutupi pinggul.

Sangat selesa di gayakan kemana sahaja dan mempunyai ciri-ciri nursing & wudhu friendly

Ianya boleh didapati dalam beberapa warna pilihan – magenta, green, grey, dark blue, cream, brown .

Maklumat lanjut, anda boleh layari – http://www.noriesignature.my/blouse/blouse-helena

Norie Signature – Wardah Jubah

Norie Signature - Wardah Jubah

Anda kini boleh tampil simple dan sederhana dengan jubah wardah edisi 2016.

Ia diperbuat daripada material heavy dull satin dan perincian lace- lace kecil yang tidak keterlaluan.

Ianya sangat sesuai unda pakai sama ada ke pejabat ke sekolah mahupun ke mana- mana acara formal dan tidak formal.

Ianya boleh didapati dalam beberapa warna pilihan – tiffany blue, golden brown, dark green, ice pink.

Keistimewaan Jubah Wardah:

  • Nursing & wudhu friendly
  • Sesuai dipakai oleh mereka yang tinggi
  • Simple yet elegan
  • Kain yang selesa dan tidak mudah kedut

Maklumat lanjut, anda boleh layari – http://www.noriesignature.my/jubah/wardah-jubah

Sekiranya anda kurang arif tentang pembelian secara online, anda boleh datang sendiri ke kedai mereka mengikut alamat yang diberikan dibawah ini.

Norie Signature Sdn Bhd (1156925-T)
No 63B Tingkat 2,
Jalan Besar/ku8, Meru
41050 Klang, Selangor, Malaysia
Laman Web : www.noriesignature.my

Waktu Operasi : Isnin-Jumaat ( 10.00am – 6.00 pm)
Urusan Pos : Isnin-Jumaat (Kecuali Cuti Umum, Sabtu dan Ahad)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15,466,527 total views, 346 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

10 responses to “Busana Muslimah Nursing & Wudhu Friendly di Norie Signature”

  1. ajumohit says:

    memang cantik koleksi butik noriesignature ni, harga pun berpatutan

  2. wan muliani says:

    wah meriahnya blog dia sekarang, dah macam-macam iklan ada…. sory kejap on kejap off, kekeke…

  3. siti hazreen says:

    manis, pada masa yang sama menutup aurat 😉

  4. zik says:

    cantik dan kemas design dia… warna dia macam nih sesuai untuk orang yang cerah warnanya.. kalau gelap warna apa yang sesuai.. huhu

  5. lawa kan bro… pasni blh la beli..tunggu gaji heheh

  6. batara says:

    cantik-cantik dan anggun sekali model bajunya

  7. Cantik-cantik semuanya…

  8. Hanim Hashim says:

    dah la cantik … labuh dan sopan je gayanya. Rambang mata ni!

  9. Cik Ash says:

    cantikkk nanti boleh dapatkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge