17,160,503 total views, 1,069 views today

Pertama Kali Bawa Anak Menonton Wayang James Bond – Spectre

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

James Bond - Spectre Domino`s Pizza Tropicana City Mall
Ini merupakan kali pertama Bro sekeluarga (termasuk puan isteri dan 2 orang puteri) menonton wayang bersama-sama.

Terima kasih buat Domino’s Pizza kerana sudi menjemput kami sekeluarga menonton filem terbaru James Bond – Spectre di Tropicana City Mall.

Risau juga sebenarnya.

Ye la, ini pertama kali bawa budak kecil dua orang ini menonton wayang.

Alhamdulillah pihak penganjur telah menyediakan seat yang selesa untuk kami sekeluarga duduk dan letak Stroller Baby di sebelah.

Selamat Kak Long Fisha tak buat perangai sewaktu dalam panggung. Cuma dia suka kaco orang yang duduk dihadapan sahaja.

Tau-tau dia tertido.

Cuma adik @ Baby Fyna sahaja berjaga dan menonton cerita ini.

Selamat mereka berdua tak buat perangai dan kacau penonton yang lain menonton wayang tempoh hari.

Bicara Bro : Terima kasih Domino’s Pizza kerana sudi menyajikan Pizza Confidential sewaktu kami menonton wayang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Pertama Kali Bawa Anak Menonton Wayang James Bond – Spectre

  1. Baguslah baby tidak meragam sepanjang menonton filem.

  2. Untunglah anak Bro… Kecil-kecil dah dapat tengok wayang… 😉

  3. sebab ada anak la….gua dah lama tak dating tengok wayang dengan wife..hu3

  4. Dorang ni fhm ni cerita tu..sbb tu tak buat perangai..

Leave a Comment