17,153,708 total views, 5,012 views today

Anak Jantan Terjah Bro Char Kuey Teow, Tg Malim

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Anak Jantan Bro Char Kuey Teow, Tg Malim
Bro Char Kuey Teow, Tg Malim menerima kunjungan mengejut dari blogger Anak Jantan.

Beliau bersama keluarga dari Kuala Kangsar ingin pulang ke Kuala Lumpur dan kebetulan terlalu dekat Tg malim lalu singgah sekejab di kedai milik Bro.

Jemput baca blog beliau – www.anakjantan.com

Blog beliau banyak menceritakan tentang pelancongan dan beliau selalu berkongsi artikle berkaitan pelancongan di dalam majalah.

Jika nak rasa Char Kuey Teow yang Bro masak, anda boleh datang ke

Bro Char Kuey Teow @ Lampuneon Cafe

Lot 8138, Jalan Ketoyong,
35900 Tanjung Malim
Perak

Waktu Operasi : 5 ptg – 11 malam (Ahad – Jumaat)

Panduan Perjalanan : Waze “Lampuneon Cafe, Tg Malim” . Tapi lokasi pada waze tak beberapa nak tepat. Bila nak dekat sampai, gunakan Google Maps sebagai rujukan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Anak Jantan Terjah Bro Char Kuey Teow, Tg Malim

  1. wah..rakan blogger dh smpi..hrap lg dimurahkn rezeki..

  2. Bulan Disember nanti nak ke Perak kawan baik kahwin. Cadang nak bercuti sekali area utara.

    Boleh masuk itinerary ni ????

    InsyaAllah.

    1. Boleh je. Tapi kena bagitau awal-awal. Sabtu tutup, Ahad kami buka

  3. Tahniah Bro.. Semakin ramai blogger singgah menikmati Bro Char Kuew Teow…. In Shaa Allah… Kalau ada kelapangan, satu hari nanti saya juga ingin singgah ke sana…

    1. yang syoknya, blogger yang singgah akan tolong promote juga bro ckt.

  4. entah bila la aku ada masa nak ke utara ni..nka juga pekena char kuey teow bro ni

    1. aiyo, rugi la bro tak merasa lagi bro CKT

  5. blogger uncle zuan akan datang terjah sekali lagi hehehe

    1. untung la bro dah pernah merasa..siap nak repeat tuh

Leave a Comment