You are here
Home > Blog Masyuk > Rezeki Dari Blog : Voucher Untuk Dihabiskan Bersama Keluarga

17,290,392 total views, 307 views today

Rezeki Dari Blog : Voucher Untuk Dihabiskan Bersama Keluarga

Family Dayout and Free Voucher
Voucher yang Bro terima sebagai ganti bayaran untuk blog advertorial baru-baru ini.

Walaupun Bro kurang berkenan dengan bayaran dalam bentuk vocuher, tapi sekurang-kurangnya mampu buat puan isteri tersenyum.

Eh, kenapa dia tersenyum?

Katanya dapat shopping dekat Jusco, dah lama kami tak shopping dekat sana (shopping pakai voucher he…23x). Banyak benda nak beli katanya.

Boleh tak korang teka berapa nilai voucher Jusco ini?

He…23x Tapi kami berjaya habiskan ia dalam tempoh sejam setengah. Kebanyakan dihabiskan untuk barang dapur dan barangan untuk anak-anak.

Family Dayout and Free Voucher

Selepas menghabiksn voucher Jusco, kami habiskan pula voucher Nando’s. Terima kasih buat Nando’s Malaysia.

Ada sesetengah voucher Bro dapat sebab menang contest yang mereka anjurkan.

Family Dayout and Free Voucher

Memang rezeki ini Bro kongsikan bersama adik-beradik Bro.

Bro memang banyak habiskan masa dengan mereka sewaktu mak & ayah Bro ke Mekah menunaikan haji.

Yang tiada dalam gambar adalah Kak Hana & Baby Fyna (dua-dua tengah tidur). Kak Long Fisha je tak reti-reti nak tidur.

Bicara Bro : Nak selongkar kereta & rumah kot-kot jumpa voucher lagi 🙂

Kalau ikutkan, Bro agak “kureng” nak terima pembayaran dalam bentuk voucher. Sebab tak boleh nak bayar sewa rumah, bil-bil, hutang piutang mahupun loan bank guna voucher tue he…23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Rezeki Dari Blog : Voucher Untuk Dihabiskan Bersama Keluarga

  1. Kalo mng contest, sy suka dpt voucher jusco sbb voucher jusco xde expired date..isteri mesti la suka sbb bole shopping.. Mkn nandos pn guna voucher.. Jimat juga..voucher tu dlm rm500 kot

  2. Lain kali kalau bro dpt voucher jusco byk sgt, boleh jual pada saya harga murah…. contoh voucher bernilai RM40, jual pada harga RM30.. dpt juga bro wang tunai… boleh buat byr bil dan hutang2… ok tak cadangan saya? Hehehe x 23..

  3. untung jugak … dapat beli apa2 yang patut dari voucher.. cuma kalau cash nih kita boleh bayar yang bro sebut tuhla.. cadangan lain, jual voucher dengan harga kurang sikitla… huhu

Leave a Reply

Top