You are here
Home > Bersama BroFramestone > Belakang Tabir Shooting Blogr Pilihan Oleh Blogr.MY

Belakang Tabir Shooting Blogr Pilihan Oleh Blogr.MY

Belakang Tabir Shooting Blogr Pilihan BRO - Blog Retis Official
Baru-baru ini, Bro dijemput untuk ditemubual oleh pihak Blogr.MY sempena slot Blogr Pilihan di laman web mereka.

Tak sangka akhirnya dipilih juga untuk ditemubual. Terharu rasanya.

Kalau ikutkan, dah lama dah plan dengan mereka.

Cuma masa Bro dan masa mereka tidak dapat di”synchronize”kan maka terdapat beberapa kali delay.

Belakang Tabir Shooting Blogr Pilihan BRO - Blog Retis Official

Bagaimanapun Bro berikan yang terbaik dalam masa 45 minit ditemubual untuk video berdurasi 3 minit.

Walaupun kena sound dengan Sound Engineer, Bro tetap Ok…

Be Professional..

Mereka buat kerja dan Bro pula buat-buat macam ada kerja depan kamera mereka.

Kenapa Bro kena sound? Sebab dia cakap, Bro tak tunjukan colour sebenar Bro depan kamera. Macam masih cover-cover personality sebenar Bro.

He…23x

Nak tahu, macam mana personality sebenar Bro. Nantikan video keluar di www.blogr.my.

Belakang Tabir Shooting Blogr Pilihan BRO - Blog Retis Official

Ini muka-muka di belakang tabir pengambaran Blogr Pilihan.

Terima kasih buat Abah & Son .Co yang sudi menaja lokasi untuk pengambaran kali ini.

Awat Bro punya hanya 3 minit sahaja. Sedangkan si Maha Mahu dapat 2x ganda panjangnya. Ini tidak adil, tidak adil bagiku.

Bicara Bro : Insya’lah BRO – Blog Retis Official akan berkerjasama dengan satu produksi dalam masa terdekat ini untuk shoot rancangan berkaitan dengan blogger.

Pada rakan-rakan yang ingin cerita mereka masuk dalam www.blogretis.com hanya perlukan up gambar anda di Instagram dengan hashtag #BlogRetis berserta kapsyen yang ingin anda kongsikan.

Kerjasama anda amat dihargai.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Belakang Tabir Shooting Blogr Pilihan Oleh Blogr.MY

Leave a Reply

Top