Gemfive Menang Telefon Pintar Setiap Hari

Destinasi membeli-belah atas talian terbaharu Malaysia GEMFIVE meraikan ketibaan pra-Raya dengan Peraduan “30 Hari GEMS”.

Bermula 15 Jun sehingga 14 Julai 2015, anda berpeluang memenangi sebuah telefon pintar setiap hari selama 30 hari di GEMFIVE.

Bagaimana untuk menyertai?

Anda hanya perlu mendaftar akaun di GEMFIVE, lakukan transaksi pembelian dan anda layak untuk memenangi hadiah harian. Tiada perbelanjaan minima diperlukan.

Hadiah harian termasuk Huawei Honor 4C, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi 2 dan Lenovo S60. Hadiah harian akan diumumkan menerusi laman mikro http://contest.gemfive.com.my/30daysofgems

Bersempena dengan ketibaan musim perayaan, terokai gaya fesyen Raya terkini, pelbagai alatan elektronik popular dan perkakasan rumah hanya di GEMFIVE. Kongsi kemeriahan Raya anda bersama yang tersayang dengan set hadiah Marks & Spencer serta Crabtree & Evelyn, bermula serendah RM100.

Tambah menarik, anda boleh menyemak penjimatan hebat untuk lebih 1000 produk sehingga kini menerusi GEMdeals di GEMFIVE (http://www.gemfive.com.my/gemdeals-alldeals).

Nikmati tawaran istimewa jenama terkenal seperti Ice-Watch, Universal Traveller, Gramovox, L’Occitane, Roichen, Maxwell & Williams, Anakku dan banyak lagi. GEMFIVE memudahkan pengalaman membeli-belah anda dengan pelbagai penemuan istimewa dari serata dunia.

Layari www.gemfive.com untuk maklumat lanjut mengenai Peraduan “30 Hari GEMS”. Selamat membeli-belah!

Bicara Bro : Rambang mata bila shopping dekat sini.

Siap boleh nikmati diskaun RM30 sekiranya membeli belah menggunakan Visa. Dah masuk 4x tershopping disini sejak GEMFIVE dilancarkan.