17,149,365 total views, 669 views today

Sertai Bali Kites Festival 2016 Dengan Tawaran AirAsia Free Seats

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Bali Kites Festival 2016
AirAsia Free Seats – Sesuatu yang amat dinantikan selama ini bagi kaki travel dan pengguna setia penerbangan AirAsia.

Kali ini, Bro tidak akan melepaskan peluang AirAsia Free Seats yang ditawarkan untuk menyertai Bali Kites Festival 2016.

Pada tahun 2016,

Ianya bakal memasuki edisi yang ke-38 penganjurannya di Bali yang boleh dikatakan bertaraf antarabangsa.

Pernah disenaraikan dalam 5 Heavenly Kite Festivals from Around the World oleh portal www.travelpulse.com menjadikan ianya satu festival yang tidak boleh dilepaskan.

Selain lokasi strategik tumpuan pelacong menjadikan ia salah satu tarikan tahunan yang mampu meletakan Bali di peringkat antarabangsa sebagai lokasi pelancongan pilihan.

Bali Kites Festival 2016

Bali Kites Festival 2016

Bali Kites Festival 2016

Ianya selalu diadakan pada musim berangin dihujung bulan Jun hingga bulan Ogos, kebiasaannya selepas musim menuai.

Pastinya cuaca dan persekitarannya sesuai untuk melancong ke sana dalam masa yang sama menikmati pemandangan langit yang dipenuhi oleh layang-layang gergasi.

AirAsia Free Seats!

Bicara Bro : AirAsia Free Seats telah kembali! Tempahan boleh dibuat mulai 21 Jun 2015 untuk ahli AirAsia BIG dan dari 22 Jun – 28 Jun 2015 untuk orang biasa. Bagi penerbangan dari 15 Feb – 31 Ogos 2016!

Tempah sekarang di www.airasia.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Sertai Bali Kites Festival 2016 Dengan Tawaran AirAsia Free Seats

  1. besarnya jerung tuhh..

    habis semua dia makan kat atas kang. haha

  2. wah..mcm main tarik tali lak..

  3. Sangat menarik dapat melihat pelbagai bentuk layang-layang.

  4. Gimane nak ikut free seat for air asia tu bro? saya rasa tertarik juga

  5. pergh terbaik deal dia. baru tau ada festive macam ni kat bali

Leave a Comment