17,171,043 total views, 894 views today

Blogger Bro Framestone dan Melastik Bintang Ingin Bergabung?

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Melastik Bintang Bro Framestone
Ada ura-ura mengatakan bahawa blogger Bro Framestone dan Melastik Bintang akan bergabung dibawah satu jenama. Betul ke?

Jenama apa ek? Ke jenama Suamiku Blogger Sepenuh Masa?

Gambar ini diambil dari paparazi sewaktu majlis Cullinan Award Dinner oleh dari Charisma Legacy Agensi.

Apa sebenarnya yang sedang kami bualkan?

Biarkan ianya jadi rahsia kami berdua sahaja. Belum tiba masanya untuk kami dedahkan, lagipun ianya masih difasa perbincangan.

Walaupun Blogger Iena Eliena yang duduk sebelah kami pun tak dapat tangkap apa benda yang sebenarnya kami perbualkan.

Nampak macam serius je perbualan kami bukan.

Jika ada jalan rezeki dan gabungan ini memberi manfaat kepada semua, apa salahnya jika didedahkan. Buat masa sekarang, belum ada sebarang kata putus dari kedua-dua pihak.

Sepatutnya entry macam nie masuk BRO – Blog Retis Official.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Blogger Bro Framestone dan Melastik Bintang Ingin Bergabung?

  1. woah! ni sangat buat org excited nak tau…sila lah share ye 😀

  2. nurulniza

    wowww!!!! bergabung meletoppp!!!!

    1. Nak bergabung dengan Niza boleh?

  3. Apakah itu, cam excited nak tau jugak je….

    1. Eh xde pe2.. buat masa sekarang, tiada apa2 yang boleh kami berdua dedahkan he..23x

  4. 2 nama femes dalam dunia penulisan blog… Kalau bergabung tentu banyak memberi manfaat kepada pembaca…

    1. Buat masa ini, masih belum ada sebarang kata putus dari kami berdua. Tunggu sewaktu press conference nanti.

  5. Respect saya kt bro, bila ntah nak jumpa ni…julia pun bz akhir2 ni ngan bussines suami dan kerja sendiri…byk review jemputan kena skip…alahaiiii, terbaik bro, saya doakan semoga bro senantiasa sukses…

    1. Terima kasih Julia….

      Eh Julia macam ada hutang sesuatu je dengan Bro he…23x

  6. macam serius je.. moga2 ia baik utk bro.. dapat tambah rezeki anak2 🙂

    1. Serius ke? Xde la.. Kami tengah melawak tapi kamera yang amik gambar kami menjadikan ia nampak serius

    1. xde cer… nape ek ecah? nak cari pasal ke? he…23x

  7. gabungan MB ngan B.. jadi lah MBB! eh..

    1. MBB – MayBank Berhad kan?

  8. Entah apa yang ditengoknya dalam smartphone tu

  9. tpi gambar yg di ambil tu smart!! hihi apa ler yg di bincgkn tu..

    1. Gambar dari paparazi tue…

  10. memang meletup la bila dua blogger retis ni bergabung

  11. sokong sangat u all berdua berkolebarasi

Leave a Comment