17,148,887 total views, 191 views today

Bergambar di Avenue K Rooftop Berlatar Belakang Petronas Twin Towers KLCC

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC
Layan feeling memalam di Avenue K Rooftop berlatar belakangkan menara berkembar kebanggaan negara, Petronas Twin Towers KLCC.

Rasa hilang penat seharian dan dapat tenangkan fikiran seketika sewaktu berada disini.

Selamat baru lepas hujan.

Walaupun agak basah disini, suasana event yang sedang berlangsung mampu menghangatkan suasana. Terasa nyaman dan santai dibuatnya.

Iena Eliena - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Bersama Blogger Iena Eliena – www.ienaeliena.com. Nampak macam ala-ala couple gitew.

Couple ke?

Nampak macam bapak orang dengan kanak-kanak Ribena.

Syafiqah Hashim - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Bersama birthday girl Syafiqah Hashim – www.syafiqahhashimxoxo.com.

Memang bagi can dia buat perangai gila-gila macam nie. Kalau ikutkan, dia nak penuhkan muka dia dalam screen handphone Bro.

Selamat saiz badan Bro dapat menyelit.

Terasa macam selfie dengan bulan. Eh ada cincin pada jarinya? Adakah dia sudah berpunya jeng jeng jeng.

Sizzling Suzai - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Bersama Sizzling Wantan eh Sizzling Suzai merangkap Engineer secara normal – http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

Rasanya semalam dia yang beria-ia tanya datang ke tak malam nie. Dah la kaco kita tengah-tengah malam.

Rupanya dia paling lambat sampai He…23x

Adakah itu symptom “Datang Event Lewat Secara Normal”

Kelly Chin - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Tidak lupa Kelly Chin – www.sunshinekelly.com yang baru pulang dari Korea.

Balik Malaysia dah busy balik ek?

Bicara Bro : Tak sangka kesegakan memakai t-shirt ala Pilot Kapal Terbang AirAsia menampakkan gua lebih hensem, kacak dan macho dari kebiasaan.

Bila selfie dengan awek-awek ini, rasanya lain macam sikit.

Rasa macam kehenseman, kekacakan dan kemachoan yang gua perasan selama ini adalah benar-benar belaka dan tidak dapat dinafikan he…23x

Selamat malam 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Bergambar di Avenue K Rooftop Berlatar Belakang Petronas Twin Towers KLCC

  1. ramai yang ingat bro dah tukar profession

    1. He…23x Kadangkala kena lakukan satu perubahan dalam hidup ini. Jangan buat benda yang sama je.

      All da best dengan Blog Uncle Zuan. Macam menarik je untuk dibaca 🙂

  2. amboi bro dikelilingi gadis-gadis 😀

    1. He…23x Now banyak pergi event yang xde blogger lelaki.

      Bro la satu-satunya kumbang dan rasa macam paling kacak macho hensem dikalangan blogger yang hadir. He…23x

      Lama xjumpa Anis

  3. haha amboi statement bro
    couple ke lalallalala
    nasib lew nua tak reti berblogging
    kalau tak haha habis iena nak pujuk nua haha

    1. He…23x Tak perlu pujuk….

  4. Hahaha amboihhh caption!! Tp btol lahh kurg blogger laki bro je y ado kek mano2 hahhaha hot scara normal LOL

    1. Hot secara normal kan.

      Agak janggal juga la sebenarnya. Tapi tak pe, asalkan leh lepak dengan blogger comel macam korang. Sila kembangkan lubang hidung secara normal.

  5. hahaha…lawak la entri kali ni, kadang2 syok jugak jek diri sendiri

    1. He…23x entry syok sendiri je.. Tapi ini la kenangan yang dapat bro abadikan bila bersama dengan mereka. Esok lusa belum tentu ada kenangan gila2 macam nie

Leave a Comment