You are here
Home > Bersama BroFramestone > Bergambar di Avenue K Rooftop Berlatar Belakang Petronas Twin Towers KLCC

Bergambar di Avenue K Rooftop Berlatar Belakang Petronas Twin Towers KLCC

Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC
Layan feeling memalam di Avenue K Rooftop berlatar belakangkan menara berkembar kebanggaan negara, Petronas Twin Towers KLCC.

Rasa hilang penat seharian dan dapat tenangkan fikiran seketika sewaktu berada disini.

Selamat baru lepas hujan.

Walaupun agak basah disini, suasana event yang sedang berlangsung mampu menghangatkan suasana. Terasa nyaman dan santai dibuatnya.

Iena Eliena - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Bersama Blogger Iena Eliena – www.ienaeliena.com. Nampak macam ala-ala couple gitew.

Couple ke?

Nampak macam bapak orang dengan kanak-kanak Ribena.

Syafiqah Hashim - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Bersama birthday girl Syafiqah Hashim – www.syafiqahhashimxoxo.com.

Memang bagi can dia buat perangai gila-gila macam nie. Kalau ikutkan, dia nak penuhkan muka dia dalam screen handphone Bro.

Selamat saiz badan Bro dapat menyelit.

Terasa macam selfie dengan bulan. Eh ada cincin pada jarinya? Adakah dia sudah berpunya jeng jeng jeng.

Sizzling Suzai - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Bersama Sizzling Wantan eh Sizzling Suzai merangkap Engineer secara normal – http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

Rasanya semalam dia yang beria-ia tanya datang ke tak malam nie. Dah la kaco kita tengah-tengah malam.

Rupanya dia paling lambat sampai He…23x

Adakah itu symptom “Datang Event Lewat Secara Normal”

Kelly Chin - Avenue K Rooftop Background Petronas Twin Tower KLCC

Tidak lupa Kelly Chin – www.sunshinekelly.com yang baru pulang dari Korea.

Balik Malaysia dah busy balik ek?

Bicara Bro : Tak sangka kesegakan memakai t-shirt ala Pilot Kapal Terbang AirAsia menampakkan gua lebih hensem, kacak dan macho dari kebiasaan.

Bila selfie dengan awek-awek ini, rasanya lain macam sikit.

Rasa macam kehenseman, kekacakan dan kemachoan yang gua perasan selama ini adalah benar-benar belaka dan tidak dapat dinafikan he…23x

Selamat malam ๐Ÿ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Bergambar di Avenue K Rooftop Berlatar Belakang Petronas Twin Towers KLCC

    1. He…23x Kadangkala kena lakukan satu perubahan dalam hidup ini. Jangan buat benda yang sama je.

      All da best dengan Blog Uncle Zuan. Macam menarik je untuk dibaca ๐Ÿ™‚

    1. He…23x Now banyak pergi event yang xde blogger lelaki.

      Bro la satu-satunya kumbang dan rasa macam paling kacak macho hensem dikalangan blogger yang hadir. He…23x

      Lama xjumpa Anis

    1. Hot secara normal kan.

      Agak janggal juga la sebenarnya. Tapi tak pe, asalkan leh lepak dengan blogger comel macam korang. Sila kembangkan lubang hidung secara normal.

Leave a Reply

Top