17,148,925 total views, 229 views today

Misi Menghabiskan Voucher Tesco RM200 di Paradigm Mall, Kelana Jaya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Misi Voucher RM200 Tesco Paradigm Mall
Misi menghabiskan voucher bernilai RM200 di Tesco Paradigm Mall, Kelana Jaya bersama puan isteri.

Dah lama tak pergi ke Paradigm Mall, tetapi disebabkan ada appointment service kereta dengan Citicars Auto Servicing. Boleh juga datang dating sat dekat sini.

Mengimbas kembali kenangan lama.

Voucher Tesco bernilai RM200 ini bro terima dari klient sebagai tanda perhargaan kerana sudi bekerjasama untuk kempen mereka sebelum ini.

Siapa cakap, rezeki dari blog semua datang dalam bentuk wang ringit?

Jadi blogger nie tak kaya tau, So jangan ingat jadi blogger ini boleh kara raya or mintak kami daftar GST. Supaya korang boleh mintak cukai dari pendapatan dari blog kami.

He…23x gurau je.. Tapi gua memang tengah serius nie.

Misi Voucher RM200 Tesco Paradigm Mall

Dalam tempoh sejam.

Bertemankan Puan Isteri, akhirnya berjaya menyelesaikan Misi Menghabiskan Voucher RM200 di Paradigm Mall, Kelana Jaya dengan kelebihan 5 sen.

Tempoh hari, sewaktu Misi Menghabiskan Voucher RM50 di Mydin USJ, Subang Jaya. Bro terlajak jauh dari sasaran, dek kerana tersalah kira.

Kalau betul kiraan Bro. Rasanya confirm pemenangnya adalah Bro.

Harap ada rezeki lain bakal menyusul. Amin…!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Misi Menghabiskan Voucher Tesco RM200 di Paradigm Mall, Kelana Jaya

  1. RM200 cukup untuk beli barang dapur sebulan..tak termasuk barang basah sepeti ayam dagin dan ikan…hmmm

    1. Ops sebulan ke?

      Bro jenis tiap2 minggu beli barang. Cuma barang utama, sebulan sekali je…

  2. beli barang dapur memang puas beli guna voucher rm200.

    1. Kalau bulan2 dalam voucher macam nie, memang puas hati la

  3. Terbaik!! bab berbelanja serah je pada isteri.. Mcm sy pon jenis suka jugak shopping.. tapi memang berkira bab duit.. ghahahhaa..

    1. Siapa tak berkira beb… Silap kira, mahu terlebih pembelanjaan. Paling haru kalau terbeli benda yang tak berbaloi dibeli.

  4. alhamdulillah, banyak tu voucher rm200, memang boleh cover banyak barang dapur 🙂

    1. Alhamdulillah rezeki dari blog….

  5. Wah! Pandai betul Cik Puan belanja ya. Lebih 5 sen jer tuh. Pakai kalkulator ke sambil mengira tu?

  6. cukuplah nk beli brg kering utk 1 bulan kan…xpe tak kaya asalkan hati baik..heheheh

Leave a Comment