17,159,655 total views, 221 views today

Lawat Anak Pak Lan Dengan Rakan Blogger

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Anak Lelaki Pak Lan
Akhirnya dapat juga mencuri masa untuk berkumpul bersama rakan-rakan sambil nak tengok Pak Lan Jr. di rumah beliau di Ukay Perdana.

Tahniah beb, hang dah jadi bapa sekarang.

Gua tak lama lagi, bakal jadi bapa lagi. Tak lama dah pun, tinggal beberapa bulan je lagi.

Dah lama kami semua tak lepak reramai macam ini.

Selalunya mesti tak cukup sorang (asik outstationje), dua orang (kena booking awal, tiga orang (kes salah timing).

Masing-masing ada tanggungjawab, ada keluarga dan ada kehidupan sendiri.

Apa-apa pun tahniah Pak Lan dan isteri.

Tahniah juga buat Nurul Siezuka.

Tidak lupa juga buat Deq Noor, tahniah tau.

Akhir sekali, tahniah Iera Kan dan juga diri sendiri. Eh, lupa pulak… Tahniah Baby Fisha eh Kak Long Fisha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Lawat Anak Pak Lan Dengan Rakan Blogger

  1. laki bini blogger senang nak beraktiviti melawat kawan blogger kan..

    1. He…23x kawan blogger lagi ramai dari kawan biasa.

      Lagipun nak melawat reramai, kalau bukan rakan blogger, rakan kerja… Nak kumpul rakan2 sekolah, agak susah sikit bila dah ada keluarga dan ada anak…

      Kalau sekolah dekat KL xpe la juga…

  2. tahniah unutk bro jugak..tak lama dah tu

    1. Oh tidak… dup dap dup dap

  3. seronoknye dapat baby baru, memang anugerah terindah yang kumiliki gitu…

  4. Tahniah kepada laki bini blogger ini … 🙂

Leave a Comment