Selfie Bersama Wawa Zainal
Bila tengok gambar diatas, baru Bro perasan.

Rupanya ini gambar suami orang berselfie dengan isteri orang. Bukan nak kata Bro nampak bujang, tetapi Wawa Zainal nampak muda dan ayu. Tak nampak macam seseorang yang telah mempunyai anak.

Mungkin sedemikian, beliau telah dilantik menjadi duta terbaru Blinq Sistarz Sdn Bhd, pengeluar produk kesihatan dan kecantikan berasaskan sunnah, keluaran muslim bertaraf lima bintang.

Bro temui Wawa Zainal sewaktu majlis memperkenalkan beliau sebagai Duta Produk Blinq Sistarz yang berlangsung di Pusat Konvensyen Sime Darby, Bukit Kiara semalam.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Blinq Sistarz, anda boleh layari www.blinqsistarz.com

Anda juga boleh dapatkan produk-produk Blinq Sistar di wakil-wakil penjual seluruh Malaysia atau hubungi +609 7733205 atau whatsapp di +6019 3585558 atau +6019 388 5558.

Bicara Bro : Selfie dengan selebriti walaupun dia sudah berkahwin tak pe kalau nak dikongsikan di laman sosial. Tetapi biar nampak macam menjaga batas, lagi-lagi dia isteri orang.

Risau isteri sendiri dirumah tergugat terus nak try produk keluaran Blinq Sistarz Sdn Bhd atau mungkin ada pingan mangkuk yang terbang he…23x