17,160,226 total views, 792 views today

Rakan Blogger Perak – Ruzz Ezani dan Fadil Penyu

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Rakan Blogger Perak - Ruzz Ezani dan Fadil Penyu
Baru-baru ini dapat juga Bro datang menziarahi sepasang Blogger Perak yang baru menerima cahaya mata (Tiada la baru mana)

Tapi alang-alang Bro turun Ipoh, dapat juga berjumpa dengan mereka lagi.

Kali terakhir berjumpa sewaktu majlis perkahwinan mereka berdua.

Macam biasa, Bro sesat juga nak ke sana he…23x Ini semua salah Waze he…23x

Terima kasih kerana sudi menerima kehadiran kami sekeluarga.

Bro kenal mereka berdua ini melalui Group Blogger Perak. Kalau tak salah Bro, mereka berdua ini adalah Admin dalam group itu.

Bro tak tahu bila masa dorang berdua ini couple, tapi mula perasan mereka berdua ada hubungan masa kenduri kahwin Bro, bila kedua-dua pasangan ini datang berdua mewakili Blogger Perak.

Jeng jeng jeng….!!!

Bicara Bro : Ada orang sanggup lepaskan peluang berharga, jawatan, pangkat mahupun gaji besar semata-mata nak berada dekat dengan pasangan dan anak.

Semuanya bersebab. Kalau nak kejar sangat duniawi, belum tentu dapat rasa kenikmatan berumah tangga mahupun berkeluarga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Rakan Blogger Perak – Ruzz Ezani dan Fadil Penyu

  1. tahniah buat sahabat blogger. besar pengorbanan sahabat utk keluarga.

    1. Siapa yang tak sanggup berkorban untuk keluarga

  2. Assalammualaikum… bro,

    wahh.. best nyer dapat jumpa rakan blogger walaupun jauh… tapi dekat di hati. Semoga hubungan persahabatan yang murni ini sentiasa berpanjangan buat selama2 nya… Amin.

    mselim3

  3. setiap kali jumpa rakan blogger rasanya erat seperti bersaudara saja meski ada kalanya belum pernah jumpa sebelumnya

  4. Apa url blog mereka berdua? Cuba share sikit.. manalah tahu saya berkesempatan baca blog mereka..

  5. Apa blog diorang ni bro Framestone?

  6. wohaaa.. den pun xsempat nak jumpa diorang. ramai pula yang tanya apa blog diaorang ni. terkubur menyepi je.

  7. Suka dengan ayat di “Bicara Bro” tu.
    Setuju sangat.
    Apapun, semoga sahabat bro bahagia hingga akhir hayat.

  8. bila nka turun kuantan pulak bro…

    1. Hujung bulan 3 ini, Bro turun Kuantan….

Leave a Comment