You are here
Home > Iklan > Jemputan Event > Coca-Cola Zero Rendah Kalori & Minuman Diet Buat Wanita

Coca-Cola Zero Rendah Kalori & Minuman Diet Buat Wanita

Kejutan Buat Blogger Malaysia - Coca Cola Zero
Hari ini menonton Filem Jupiter Ascending di GSC Pavilion, Kuala Lumpur yang ditaja khas oleh pilah Coca-Cola Malaysia.

Kami disajikan popcorn dan juga minuman Coca-Cola untuk dinikmati bersama sewaktu menonton filem ini. Sebelum memasuki panggung wayang, pihak penganjur telah menyatakan ada kejutan buat kami didalam nanti.

Apakah kejutan itu ek?

Sambil menunggu Filem nak start (waktu melayan iklan), memang seronok je layan Coca-Cola (sebab tekak dah kering). Awat rasa semacam je, tapi tetap juga telan.

Rasa macam kurang gas dan kurang manis. Waktu itu macam nak maki kutuk je pihak Coca-Cola. Tapi dah minuman ini FREE, so minum je la. Tak perlu banyak soal.

Sewaktu syok layan iklan-iklan yang ada, sekali keluar iklan dari penaja.

Eh macam kenal je mamat dalam iklan ini, Bukan ke mamat ini yang agih-agihkan minuman Coca-Cola sebelum kami masuk dalam panggungkan. Jeng jeng jeng…!!!

Dia cakap ada kejutan dimana air yang kami minum itu bukannya Coca-Cola yang biasa kami minum. Eh…!!! Apakah?

Dia suruh kami buka bekas minuman kami.

Rupa-rupanya didalamnya ada satu lagi bekas minuman. Dengan design bekas yang baru dan tidak pernah Bro tengok.

Kejutan Buat Blogger Malaysia - Coca Cola Zero

Inilah minuman terbaru dari Coca-Cola iaitu Coca-Cola Zero.

Coca-Cola Zero or Coke Zero is a product of The Coca-Cola Company. It is a low-calorie (0.50 kilocalories per 150ml) variation of Coca-Cola specifically marketed to men, who were shown to associate diet drinks with women.

It is marketed as tasting indistinguishable from standard Coca-Cola, as opposed to Diet Coke which has a different formulation.

Start distribution in Malaysia (since December 2014, previously sold as an unofficial imported product)

Sumber : Gabra @ Wikipedia

Memang rasa macam minum Coca-Cola cuma ada sedikit rasa berbeza.

Tak terasa manis dan gasnya juga agak kurang. Memang menjadi minuman pilihan sesetengah masyarakat masa kini.

Blogger Nannie Isa Interview Coca-Cola Zero

Selepas habis tengok Filem Jupiter Ascending, keluar panggung je memasing kena interview dan bagi pendapat tentang Filem Jupiter Ascending eh tentang minuman Coca-Cola yang terbaru ini – Coca-Cola Zero

Penafian : Coca-Cola Zero tiada kaitan dengan Kumpulan Zero yang menjuarai Maharaja Lawak Mega 2014.

Kejutan Buat Blogger Malaysia - Coca Cola Zero

Kejutan Buat Blogger Malaysia - Coca Cola Zero

Bicara Bro : Meh layan beberapa gambar Bro bersama rakan blogger yang jarang Bro temui. Tiba-tiba rasa macam dah jadi muda remaja. Ada yang cakap, Bro dah nampak susut dari sebelum ini.

Bro senyum je la.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Coca-Cola Zero Rendah Kalori & Minuman Diet Buat Wanita

  1. Coca-Cola Zero ni kalau dapat kumpulan Zero yang tolong promosikan di Malaysia. . Menang terbaik.. menang kena oada masanya di saat saham kumpulan Zero tengah naik sekarang ni. . Hehehe..

  2. yang gambar last tu interframe. haha..
    tu yang best ada jenis rendah kalori, ada option untuk lepas gian minum air berkarbonat, sementara diet. (fyi:; minum sekali 2 bulan untuk lepas gian).

    cer citer jupiter ascending. best tak. tuan. 🙂

    1. He…23x saja je nak join bergambar sama….

      Cerita itu best dan tidak mengecewakan. Tetapi memerlukan minda dan pemikiran yang kuat untuk berfikir, ada beberapa plot buat kita pening kepala. Tak boleh nak bezakan mana yang baik, mana yang jahat…

Leave a Reply

Top