17,167,151 total views, 671 views today

Sepetang Bersama Keluarga di Taman Tasik Proton City, Tg Malim

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Keluarga Blogger Bro Framestone Anak Mohammad Nor Ismail
Alhamdulillah, Baru-baru ini semua adik beradik Bro pulang. Dapat juga spend masa bersama-sama.

Salah satu aktiviti yang kami lakukan adalah, bersantai di Taman Tasik Proton City, Tg Malim, Perak sambil menikmati pemandangan matahari terbenam.

Tengok gambar macam meriah la pulak,

Lepas ini, tak tahu bila dapat berkumpul macam ini lagi.

Last berkumpul sekali waktu bulan Oktober tahun lepas sewaktu konvokesyen adik Bro paling bongsu di Universiti Teknologi Petronas, Tronoh, Perak.

Dekat sini, ada banyak kenangan Bro.

Port Bro dating zaman memuda dulu. Tempat kerja pertama Bro sewaktu ianya baru-baru nak buka dan tempat Photoshoot sewaktu kahwin tempoh hari.

Bicara Bro : Tak perasan pula ada awek UPSI ke tak lepak dekat sini. Banyak nampak keluarga yang mempunyai anak kecil sahaja dan ada orang buat business belon (murah rezeki dia)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 thoughts on “Sepetang Bersama Keluarga di Taman Tasik Proton City, Tg Malim

  1. seronok bersantai dengan famili, tengok plak matahari terbenam..

    1. Elok matahari nak terbenam, hujan pula turun… berlari-lari pergi dekat kereta…

  2. wah banyak memori kat situ… kira tempat menyimpan seribu memori la ni

    1. Tak juga… memori dekat sini sikit je. Sebab xde memori yang best pun, sikit-sikit ada la

  3. Seronok bila dapat berkumpul bersama seisi keluarga macam ni… Bukannya selalu dapat peluang macam ni.. Betul tak Bro? Hargailah masa yang ada ketika bersama dengan sebaik-baiknya… 😉

    1. Yup, kami adik beradik memang jarang berjumpa. Harapkan hari raya, itu pun belum tentu ada yang balik.

  4. belum cukup korum lagi.

    tunggu anak keluar dulu nanti.

  5. family aku mungkin akan dapat berkumpul raya cina nanti

    1. Untung la.. Bro rasa, raya cina ini duduk rumah je kot

  6. Pernah sekali je ke sana.. sungguh meriah klu dpt berkumpul bersama keluarga mcm tu.. 🙂

    1. Hang buat apa dekat sini he…23x

  7. wah seronok nye ber wefie (^_~)

  8. Salam singgah, best dapat pergi ke tempat terindah dalam hidup kita, lagi2 bersama keluarga…
    studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh…

  9. Terimbau kenangan lama ler tue.
    Tapi seronok la dapat kumpul reramai ahli keluarga.

    Kami masing2 duk jauh utara, selatan tengah nie pun memang jarang sangat dapat berkumpul.

Leave a Comment