17,167,108 total views, 628 views today

Menang Wang Tunai RM5,000 Dengan MILO Cans Next Games

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

MILO Cans Next Games - Reimagine Badminton
MILO Cans Next Games membolehkan anda memenangi wang tunai RM5,000 dengan mencipta gelanggang badminton anda sendiri dan melihat gelanggang ciptaan anda menjadi kenyataan.

Peraduan “Reimagine Badminton” ini akan bermula dari 19 Januari hingga 1 Mac 2015.

Bagi anda yang berminat, boleh layari laman www.milo.com.my/nextgames untuk mendaftar dan mencipta gelanggang sendiri.

Aplikasi MILO Cans Next Games boleh diakses dari komputer dan peranti mudah alih untuk membolehkan anda memcipta dan menamakan gelanggang badminton anda sendiri.

Milo Cans Next Games Fazrol vs BroFramestone
Contoh gelanggang untuk rujukan anda.

Siapalah yang design gelanggang badminton macam ini, agak mencabar untuk kami bermain badminton.

Tak susahpun nak cipta gelanggang sendiri, cuma ianya memerlukan kreativiti anda sendiri dengan memilih ciri-ciri yang telah tersedia untuk anda gabungkan menjadi gelanggang badminton anda sendiri.

Terdapat beberapa ciri perlu anda unlock.

MILO Cans Next Games - Reimagine Badminton

Ianya boleh diunlock melalui pembelian varian Minuman Tin MILO dan gunakan kod yang terdapat pada tin MILO tadi unlock ciri-ciri tambahan yang lebih unik.

Ianya terbuka kepada rakyat Malaysia berumur 16 tahun dan ke atas.

10 pemenang mingguan akan dipilih selama 6 minggu dan setiap pemenang bakal menerima Peti Sejuk Mudah Alih Minuman Tin MILO Edisi Terhad dan dua karton Minuman Tin MILO.

Secara automatik mereka latak bersaing untuk memenangi hadiah utama wang tunai RM5,000 dan 10 karton Minuman Tin MILO, atau hadiah saguhati berupa wang tunai RM800 dan 5 karton Minuman Tin MILO.

Contoh Gelanggang Badminton Ciptaan Sendiri

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman www.milo.com.my/nextgames

Nama finalist akan dipaparkan di laman web MILO Cans Next Gamesmdari 16 – 29 Mac 2015 untuk tatapan dan undian umum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Menang Wang Tunai RM5,000 Dengan MILO Cans Next Games

  1. Menarik juga hadiahnya… Boleh cuba ni.. Mana tahu boleh menang hadiah utama.. 😉

    1. Amboi, ok je… hang mesti kreatif orangnya kan?

  2. Syarat pun nampak tidak berat dan mudah untuk disertai.

    1. Tapi rasanya perlu tarik orang untuk mengundi juga…

  3. Dah lama tak minum MILO .. sebab broframestone kacak buat entri menggoda ni terpaksalah nampaknya sambung minum MILO, harap dapat jadi johan.

    1. Minum milo anda jadi sihat dan kuat….

  4. hebat sangat ke bro main badminton tue…jaring ada lubang boleh la bro main….hahahaha

  5. Hensem aku dalam entry nie… ha haha

  6. Boleh cuba ni. Mana tahu rezeki kan. Tapi tak pernah pula menang kalau kontest macam nih..huhuhu

    Bro, Mintak tolong VOTED saya kat sini boleh? Klik voted sahaja. Terima kasih 🙂

    http://bit.ly/ambankamir

  7. Menarik juga nie.
    Pula syarat tak ketat sangat.
    Boleh bagi kreativiti lagi kan.

    # Tertiba teringat lama tak minum air milo tin nie.

Leave a Comment