17,159,442 total views, 8 views today

Menang iPod Nano dari P1 Nostalgic Nation

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Menang iPod Nano dari P1 Nostalgic Nation
Penutup tahun 2014.

Terima kasih Bro ucapkan kepada pihak Packet One (P1) kerana sudi menghadiahkan iPod Nano sebagai hadiah saguhati kontest P1 Nostalgic Nation yang telah mereka anjurkan.

Terima kasih kepada wakil dari P1 yang bersusah payah nak jumpa retis macam bro he..23x (retis sangat sampai susah nak jumpa).

Harap next time menang MacBook atau iPhone6 pula.

P1 MiFi Modem MX230 - Your Personal 4G WiFi

Selain iPod Nano, terselit juga P1 MiFi Modem MX230 untuk Bro review di blog.

Yeahhhh…..!!!

Dapat free internet untuk beberapa bulan. Boleh download puas-puas, tapi lupa nak tanya berapa quota internet yang diberi. Tapi bila tengok pakej ada yang unlimited, So kita tengok sejauh mana unlimitednya.

Total download Bro sekarang dalam 2GB….

Buat masa sekarang, ianya belum lagi mengecewakan walaupun lampu signal berwarna merah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Menang iPod Nano dari P1 Nostalgic Nation

  1. Tahniah bro.. seronoknya dapat menang banyak hadiah tahun lepas… 😉

  2. dan dapat lagi…..
    tahniah….murah rezeki…

  3. Bestnya.. Unlimited tu… Layan downloadlah apa lagi!!!

  4. P1?okehhh…#p1sucks satu..ehehe

  5. hu3..sebenarnya aku salah seorang pengguna P1…setakat ni belum ada masalah dengan connection..

  6. unlimited ye ? wahhh…boleh la download puas2…hehe

  7. Wahhh…untung la dapat review Product…macam best je…

  8. tahniah bro. rezeki tahun baru nih.

  9. Alhamdulillah tahniah Bro.. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki… aamiin.. 🙂

  10. Seronok betul.. Dan tahniah….. Entah bila sampainya rezeki Miera… Doakan yer… Huhuhu

Leave a Comment