17,171,180 total views, 1,031 views today

Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya
Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya merupakan cawangan kedua Kungfu Bake Rice di Malaysia selepas mendapat sambutan yang menggalakkan di KLCC.

Terletak di Lower Ground (LG) Aeon Big Subang Jaya, rasanya tidak susah bagi anda untuk mencarinya sekiranya lepas shopping disana.



Kungfu Bake Rice merupakan salah satu restoran di bawah Paradise F&B Malaysia Sdn Bhd.

Menghidangkan makanan halal dengan memberi anda lebih kebebasan untuk customize hidangan anda sendiri terutama hidangan istimewa mereka – Cheese Baked Rice.

Cheese Baked Rice @ Kungfu Bake Rice

Cheese Baked Rice - Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya

Cheese Baked Rice - Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya

Cheese Baked Rice di Kungfu Bake Rice hadir dengan 3 jenis sos pilihan – Sos Tomato, Krim dan Kari Jepun (Ianya didatangkan dari Jepun untuk anda nikmati).

Anda juga boleh menikmati Kungfu Bake Rice bersama pilihan bagi melengkapkan hidangan anda – daging, cendawan, hirisan ayam, fillet ikan dan banyak lagi (anda boleh mengabungkan pilihan mengikut citarasa anda)

Tidak lupa juga dengan keju Mozzarella diatasnya, enak dihidangkan dan dinikmati bila-bila masa sahaja.

  • The Duo Master (Fish Fillet & Chicken Chop) – RM16.90
  • Chicken Chop Bake Rice – RM13.90
  • Chicken Cutlet Bake Rice – RM14.90
  • Mushroom Bake Rice – RM12.90
  • Sausage Bake Rice – RM13.90
  • Beef Party Bake Rice – RM15.90
  • Fish Fillet Bake Rice – RM15.90

Signature Burger – Kungfu Burger @ Kungfu Bake Rice

Signature Burger - Kungfu Burger @ Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya

Signature Burger - Kungfu Burger @ Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya

Kungfu Burger – Peha ayam yang digrill bersama Kung Pao sauce, mampu menambat selera anda pada gigitan pertama.

Perghhhhhh….!!!

Anda boleh menikmati Signature Burger ini pada harga RM7.90

Menu Yang Terdapat di Kungfu Bake Rice

Japanese Black Papper Curry Chicken Rice - Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya
Japanese Black Papper Curry Chicken Rice – RM15.90

Tom Yam Soup Mee Hoon - Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya
Tom Yam Soup with Mee Hoon / Rice – RM15.90 (Pilihan Terbaik dari Bro Framestone)

Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya
KungFu French Toast (with peanut butter + honey) – RM5.90

Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya
Mashed Potato – RM3.90

—- Kungfu Bake Rice —-

Lot G-04 & G-13, Aeon Big Subang Jaya

Waktu peniagaan – 10 pagi hingga 10 malam

Website : www.paradisefnb.com.my | Facebook : fb.com/paradisegroupmsia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 thoughts on “Kungfu Bake Rice di Aeon Big Subang Jaya

  1. Bila tengok gambar makanan yang cantik.. Rasa nak makan sekarang juga… 😉

    1. Silakan he…23x

      Bro rasa nak makan lagi je nie.. Nampak meliurkan je…. Terutama tang Tom Yam tue…

  2. klu tgk menunya rasa nk pergi skrg jer..tapi jauh tu dgn aku..hihi

  3. bro makan semua ke? byk tu. hehe

    1. Kongsi-kongsi je… Boleh je nak makan semua he…23x

  4. nak kena belajar kung fu dulu baru boleh pergi makan sini..manalah tau ada orang nak belanja makan free

    1. Tak perlu… Hanya sediakan duit je, jika tak ada tukang belanja…

  5. ni buatkan org terliur ni

    1. Tiap kali bro tgk gambar dekat sini, bro dah terliur dah tau…

  6. harganya terjangkau rasanya pasti elzat bikin terliur tengok semuanya

  7. semua lauk nampak menyelerakan. hoho

  8. Teringat semasa bertugas Miri selalu pesan Mee Kungfu.

  9. Dah lama x menyibuk dekat blog bro hehe. Sedap ni rase nak try plak harga pon dah terbaik tu…

  10. nampak mcam sedap je semuanya tu..nampak sangat aku tengah lapar…hehee

  11. Memang tak sangka betul tomyam tu adalah menu yang paling sedap rupanya…. memang boleh repeat makan lagi next time….

Leave a Comment