17,148,947 total views, 251 views today

Kontest Teroka Perspektif – Menang Wang Tunai RM1500 Dengan BlogrMY

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

kontest teroka perspektif BlogrMYKontest Teroka Perspektif ini terbuka kepada semua, khususnya penulis-penulis blog tempatan.

Syaratnya mudah,

Anda hanya perlu menulis satu artikel sekreatif mungkin (menggunakan majoriti Bahasa Melayu) mengenai apa sahaja.

Contohnya, pengalaman, barangan, aktiviti, makanan, imaginasi, dan bermacam-macam lagi

Bagaimanpun ianya berdasarkan tiga (3) petunjuk yang akan disiarkan mulai 12 Januari sehingga 16 Januari 2015.

Wang Tunai RM1500 Untuk Dimenangi

Hadiah Utama:

  • Wang tunai RM1,000
  • Baucer fotografi dan videografi perkahwinan berjumlah RM1,000 tajaan Momenthis Still & Motion
  • Penginapan percuma selama satu (1) malam Suite Room dan sarapan untuk dua (2) orang di Bustani Hotel, Jitra, Kedah
  • Goodies tajaan GreenFriends by Dohdeydot
  • Goodies Eksklusif Blogr

Naib Johan:

  • Wang tunai RM500
  • Baucer fotografi dan videografi perkahwinan berjumlah RM500 tajaan Momenthis Still & Motion
  • Penginapan percuma selama satu (1) malam Deluxe Queen dan sarapan untuk dua (2) orang di Bustani Hotel, Jitra, Kedah
  • Goodies Eksklusif Blogr

Saguhati: 10 x Goodies Eksklusif Blogr.

Tarikh tutup penyertaan – 1 Februari 2015, 11.59 malam (1159PM). Info lanjut anda boleh layari http://blog.blogr.my/

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, boleh emelkan kepada admin BlogrMY di hello@blogr.my

Penafian : Ini iklan, dan Bro bukannya salah seorang admin atau mempunyai hubungan kekeluargaan dengan mana-mana pengurusan BlogrMY. Maka ini melayakkan Bro untuk turut serta dalam kontest ini he…23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Kontest Teroka Perspektif – Menang Wang Tunai RM1500 Dengan BlogrMY

  1. Contest yang menarik.. Hadiah yang lumayan… Mesti ramai yang berminat nak join Contest ini.. 😉

    1. Hope tak ramai yang join, baru peluang untuk Bro memang terbuka luas he..23x

  2. Menarik kontest ni.. hadiah lumayan. Thanks sharing Bro.. 🙂

    1. Sama-sama… Harap sudi join dan ajak rerakan lain untuk turut serta 🙂

  3. Menarik ni. Macam nak cuba jugak walaupun tak yakin boleh menang kontest ni. Hehehhe

    1. Menang kalah belakang cerita. Sertai dulu baru tahu he…23x

  4. Menarik kontes ni bro, hdiah lumayannnn hehe

    1. Jangan lupa unruk sertai….

  5. Selamat berjaya pada yg menyertai kontest nie..hadiah tahun baru 2015 nie..

    1. He…23x bunyi macam xnak join je nie….

  6. Ish! Takut menang pulak ni kalau join…hahahaha

    1. Oh, kalau mu menang, biarlah menang dengan cara yang adil he…23x

  7. penginapan di hotel bustani tu….tak jauh drp rumah…hehe….contest yang menarik utk join…

    1. Tapi jauh gila dari rumah Bro he….23x

  8. bestnya..nk join la…tp layak ke nk lawan bro yg famous ni…hehehhe

  9. memang gempak contest nie..mesti ramai yang join nie

  10. Syoknya contest ni bro ! 😀 macam nak try

  11. wahhh menarik la contest ni bro !

  12. Menarik ni. Boleh join nanti.

Leave a Comment