17,159,582 total views, 148 views today

Pemenang Cabutan Bertuah iPhone 6 dari Akademi Denaihati

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Pemenang iPhone 6 Akademi Denaihati
Tamat sudah Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog anjuran Akademi Denaihati.

Alhamdulillah kehadiran peserta juga amat mengalakkan dimana pihak Akademi Denaihati sudi menaja Apple iPhone 6 sebagai hadiah cabutan bertuah bagi peserta yang hadir ke seminar ini.

Tetapi siapakah peserta yang bertuah itu?

Oh, bukan Bro yang menang. Tetapi sebelum iPhone 6 ini berpindah tangan, apa salahnya dia berselfie dengan Bro seround dua he…23x

Cabutan bertuah untuk Apple iPhone 6 dibuat sejurus selesainya sesi terakhir Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog pada kali ini. Dan peserta yang bertuah itu adalah……

Pemenang iPhone 6 Akademi Denaihati

Ustaz Mohd Muaz (betulkan Bro sekiranya Bro tersalah mention nama).

Tahniah diucapkan.

Walaupun Bro sampai agak lewat ke seminar ini, banyak ilmu baru yang dapat Bro pelajari. Cuma kecewa sebab hanya separuh sahaja ilmu Bro terima.

Bagaimana pula dengan rakan-rakan yang lain? Sudi-sudilah kongsikan ilmu yang baru anda pelajari, paling tidak pun guna ilmu itu untuk menjana pendapatan dari blog anda.

Jangan pula anda peram sampaikan sedikit hasil pun anda tak dapat πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 thoughts on “Pemenang Cabutan Bertuah iPhone 6 dari Akademi Denaihati

  1. bila plak bor nak kongsikan ilmu yang bro dapat tadi..tahniah juga kepada pemenang iPhone 6 tu

    1. Ilmu? Ilmu apa ya? ilmu affiliate? Kena tunggu dulu la, kalau bro buat tak jadi, xkan nak ajar korang pula kan he…23x

  2. ingat bro yang dapat.. Alhamdulillah rezeki ustaz.

    1. He..23x nama Bro xde dalam list cabutan bertuah, bagi can pada orang lain yang hadir πŸ™‚

  3. Wahhh tahniahhh bagi pemenang! Pergghhh syoknya dapat Iphone6

    1. Alhamdulillah rezeki dia sebagai peserta seminar ini πŸ™‚

  4. Tahniah Ustaz Mohd Muaz kerana menang iPhone 6…bertuah sungguh πŸ™‚

  5. Tahniah ustaz.. kerana berjaya memenangi IPhone 6.. Syukur Alhamdulillah. . Ilmu dapat. . IPhone 6 pun dapat. .. πŸ˜‰

  6. waaaa ingatkan bro yang dpt ip6…seronoknyaaa laa kan dapat hp free..

    1. Ops, Bro dapat handphone lain, ada je dalam beg waktu itu… Dapat dari event lain pada hari yang sama he..23x

      Nantikan review dari Bro ek πŸ™‚

  7. Fuhhhh.. Nasib baik gua tak menang. Kalau tidak, terpaksa pulak gua carik nombor fon baru.

    Apa pun, tahniah buat Ustaz Muaz.

    1. Takpe, No lu memang gua tak simpan pun…. Jangan risau πŸ™‚

  8. Syukur alhamdulillah. Murah rezeki ustaz πŸ™‚

  9. Tahnih pada yan menang.

    Cabutan bertuah ni memang fail selalu.

    1. Tuah hang mungkin ditempat lain πŸ™‚

  10. tahniah kepada pemenang. dah namanya rezeki kan. tuelah. ingat kan bro menang. tetapi bro pun dah selalu menang kan. #eh ^_____^

    1. He..23x ye ke Bro selalu menang? Bagi can la pada orang lain… Betul x?

  11. thniah ustaz.bestnye.ble bro nk hdiahkn utk ida.haha

    1. Eh eh eh… kena hadiahkan ke?

  12. 801A,kampung kubang tuman
    jalan pengkalan chepa

  13. wah… beruntung nya dapat iPhone 6, saya kemain lagi cari duit semata-mata nak dapatkan sebiji iPhone 6 ni. haha apepun tahniah ustaz muaz.

    1. Rezeki setiap orang berbeza… Bro sendiri pun tak mampu nak beli iPhone 6.. Tetapi digantikan dengan iPhone2 yang lain he…23x

  14. Tahniah ustaz… rezeki datang menimba ilmu & dapat hadiah iphone 6 lg.. πŸ™‚

    1. Deq Noor dok depan sangat… Sian bro duduk belakang he..23x

  15. Memang gempak hadiah iPhone 6. πŸ™‚

  16. Waaa tahniah ! Bestnyaaaa…iphone6 tuuu…
    Thn dpn nk tkr laa hehehe

  17. Alhamdulillah tahniah… semoga ustaz sentiasa dimurahkan rezeki.. begitu juga dgn Bro… aamiin.. πŸ™‚

  18. tahniah yg menang iphone 6 tu…. senyum kemain lg…

  19. wah iPhone6 tuh, cabutan bertuah je. Memang rezeki tuh.
    Aku masih setia dengan Note 2 lagi

  20. Tahniah sekali lagi buat Uztaz Mohd Muaz, bro next time cuba lagi lah….

    1. Bro ok je, Bagi orang lain merasa juga. Mereka lebih memerlukan πŸ™‚

  21. Nih kalau gua pergi mesti gua yang dapat ni .. hoho .. bukan rezeki gua, dapat kat ustaz .. tahniah pada ustaz

  22. Tahniah ustaz… murah rezeki ustaz

  23. memang bertuah sebab menang cabutan bertuah iPhone 6 tu… πŸ˜€

Leave a Comment