17,148,901 total views, 205 views today

Nampak Awet Muda Bila Minum Vitagen Kolagen

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Awet Muda Dengan Minumam Susu Kultur Vitagen Kolagen
Tiba-tiba sahaja, muka gua nampak macam awet muda selepas menikmati minuman susu kultur Vitagen Kolagen.

Siap kena bahan di instagram oleh krew OhMedia!, “Cukur misai mesti nampak macam darjah 3”.

Darjah 3 ke?

Umur dah 3 series dah nie.

Tapi lately terasa diri makin muda pula.

Bukan sebab isteri gua terlalu muda. Mungkin sebab gua banyak habiskan masa dengan Baby Fisha kot.

Dia selalu buat gua tersenyum dan kurang stress dengan kehidupan ini. Lagipun dia pandai ambil hati gua walaupun baru berumur setahun sebulan.

Erm….. Tertiba gua rasa sedih dan sebak seketika…..

Bye…..

**** iklan di Bro Framestone *****

Ingin iklan anda, dipamerkan di blog Bro Framestone seperti ini. Anda boleh PM Bro Framestone di FB.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Nampak Awet Muda Bila Minum Vitagen Kolagen

  1. nampak awet mudanya bro..hahaha..mesti minum vitagen kan..kan

    1. He..23x itu la pasal, lepas minum then ambil gambar, tengok nampak macam muda je 🙂

  2. Assalammualaikum… bro,

    minum vitagen nie nampak muda… insallah boleh beli vitagen byk utk awet muda.. biasa beli untuk anak2 aje….

    mselim3

  3. Patutlah tiba-tiba saya rasa macam awet muda jer.. Baru teringat, saya baru jer minum air Vitagen pada minggu lepas… Hehehe syok sendiri jer saya ni… 😉

  4. Tak sangka Vitagen ada produk terbaru, Memang selalu beli Vitagen ini.

  5. waaaa… boleh lah fyna cuba nanti. ^_^

  6. Hurmmm…. rasanya vitagen ni adalah yang sememangnya bagus untuk kesihatan kita…. tapi tak perlu kot nak ikut trending “bahan kolagen” nie

  7. Mula kenal BenQ ni sebab komputer je.

  8. Vitagen dah dah ada kolegen sekarang… Boleh cubatry test..

  9. nanti blehlah minum selalu vitagen tu^^

    1. Tak payah la, deno pun dah memang muda kan

  10. OhMedia memang terbaik bro ! HAHA….tak nak try ke suggestion dari Oh Media tu…heee

  11. Cute packaging Vitagen Collagen nih.. Nak beli dah hari tu.. Pastu hubby nampak Vitagen biasa twinpack lagi murah, langsung letak balik Viatgen Kolagen.. Gugugu~
    RosmizaAliDotComâ„¢

Leave a Comment