17,158,992 total views, 4,532 views today

Majlis Perkahwinan Adik Angkat – Yana Nanako

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Majlis Perkahwinan Adik Angkat - Yana Nanako
Selamat pengantin baru buat adik angkat Bro merangkat ex-blogger : Yana Nanako, semoga berbahagia bersama suami tercinta.

Dalam kesibukan hari ini, sempat juga Bro singgah ke majlis beliau. Maaf jika ada majlis rakan-rakan yang lain tidak dapat Bro penuhi.

Masa amat mencemburi kita.

Rasanya kali terakhir Bro temui si Yana Nanako sewaktu majlis perkahwinan Pak Lan di Sungai Petani.

Cepat sangat masa berlalu, tau-tau adik angkat Bro nie dah jadi isteri orang he…23x Rasanya masa Bro kenal dia, dia baru habis SPM (kalau tak salah).

Apa sebenarnya yang terjadi antara Bro dengan Yana Nanako? Jemput baca kisah Adik Angkat Yang Dilupai.

Bicara Bro : Bro tiba agak lewat juga.

Selamat ada rakan blogger – Eazy Izzuddin turut hadir ke majlis ini. Ada juga orang yang dikenali selain photographer majlis perkahwinan ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Majlis Perkahwinan Adik Angkat – Yana Nanako

  1. tahniah kepada yana nanako..semoga berbahagia hingga ke anak cucu

  2. Berapa ramai adik angkat yang bro ade erk? Untunglah jadi adik angkat bro, sebab bro rajin bersosial .. 😉

  3. masih ada juga budaya adik angkat ini..dulu masa sekolah memang ada yang sudi menawarkan diri menjadi adik angkat

  4. Congrats yana nanako… 🙂

  5. Cuti sekolah ramai yang menamatkan zaman bujang dengan membina masjid.

  6. kite takde adik *tetiba … hahahh…

  7. Tahniah buat Yana Nanako…
    Sejak adjust template blog bersama kesibukan off line yg melanda hari tu, bnyk pulak entri Bro yg gua ketinggalan. rupanya.. 😀

  8. Bila cuti sekolah ni…memang sana sini ada majlis kahwin….
    Tahniah buat mereka… 😀

  9. Tak tau pulak bro ada adik angkat.. Hehe.. btw, selamat pengantin baru buat yana! ^^,
    RosmizaAliDotCom™

Leave a Comment