17,167,063 total views, 583 views today

Artikle Blog Pelancongan Masuk Majalah Libur

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Featival Danau Toba - Toba Lake Festival 2014
Akhirnya artikle sewaktu Bro melawati Danau Toba, Indonesia telah disiarkan dalam Majalah Libur keluaran Disember 2014.

Bagaimanapun, ianya merupakan artikle pertama dari Bro. Harap ada beberapa artikle dari Bro keluar lagi dalam Majalah Libur atau lain-lain media cetak di Malaysia.

Terima kasih Bro ucapkan kepada pihak AirAsia Indonesia untuk FAMTrip yang Bro sertai. Tidak lupa juga kepada pihak Majalah Libur yang memberi kepercayaan kepada Bro untuk mewakili mereka ke sana.

Setinggi-tinggi penghargaan juga buat Blooggers yang membuka peluang kepada blogger untuk merasai sendiri pengalaman seperti ini.

Bro Framestone Blogger Majalah Libur

Bro Framestone Blogger Majalah Libur

Bro Framestone Blogger Majalah Libur

Tak sangka,

Gambar yang paling menarik sekali yang pernah Bro ambil, masuk dalam majalah ini. Manis senyuman dia.

Malangnya tak sempat nak berkenalan tempoh hari he..23x

Festival Danau Toba 2014

Next…?

Harap tahun depan dipermudahkan buat bro dan keluarga untuk travel. Tak kisah diluar atau dalam negara. Janji dapat spend masa bersama yang tersayang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “Artikle Blog Pelancongan Masuk Majalah Libur

  1. Tahniah Bro… Nampaknya semakin femes lah bro lepas ni… 😉

    1. Tak pasti juga… kecuali jika ianya berterusan

  2. Tanniah menjadi penulis jemputan di majalah.

  3. Bilalah saya dpt merasa peluang macam ni…

  4. Wah aku perasaan aweks nya mantap skkali membuatkan aku hendak pergi ke sana racun baik punya..hi…43x

    1. Eheeemmm jangan g sensorang… nak ikut juga

  5. tahniah bro. tumpang gembira, aku pun suka baca artikel bro masa kat sana…

  6. hu3..terbaik bro..semoga akan selalu penulisan bro masuk majalah

  7. Alhamdulillah terbaik Bro… Tahniah!!.. semoga Bro terus sukses.. 🙂

  8. Danau toba memang satu tempat yang cantik.
    2 tahun lepas memang cadang nak ke sana tapi terpaksa cancel dan tukar lokasi ke bali.
    insyaallah ada rezeki lebih lagi,cadang nak ke danau toba pulak

  9. tahniah bro, makin popular la blogger lepas ni. ada pihak media lain promote kan.

    1. Mogo promosi ini berterusan he..23x

  10. Tahniah Bro ! Moga terus sukses…..Amin..

  11. Tahniah Bro, kekalkan kecemerlangan untuk azam tahun 2015 pula 🙂

  12. tahniah bro. gambar-gambar tue bro yang tangkap ye?

  13. tahniah bro sebab artikel travel bro disiarkan di majalah LIBUR… 😀

Leave a Comment